گزارش کارآموزی کارشناسی پیوسته رشته مهندسی فناوری اطلاعات IT

گزارش کارآموزی کارشناسی پیوسته رشته  مهندسی فناوری اطلاعات IT

گزارش کارآموزی کارشناسی پیوسته رشته  مهندسی فناوری اطلاعات IT

محل کارآموزی  شرکت ذوب آهن اصفهان  بخش IT

فرمت فایل: ورد قابل ویرایش

تعداد صفحات:28

 

 

 

چکیده

این گزارش مربوط به گزارش کارآموزی من در شرکت ذوب آهن اصفهان می باشد. و دارای چهار فصل و هر فصل نیز دارای چندین بخش می باشد.

فصل اول، آشنایی با مکان کارآموزی می باشد و دارای دو بخش تاریخچه ذوب آهن و سازمان و تشکیلات می باشد که تشکیلات سازمان نیز نمودار سازمانی ذوب آهن، انواع بخش ها، تولیدات، فعالیت های انجام شده و... را نشان می دهد.

بخش های این سازمان شامل بخش های آلگومراسیون و مواد اولیه، بخش تولیدات کک و مواد شیمیایی، بخش کوره بلند، بخش فولاد سازی، بخش مهندسی نورد و طرح توازن است که هر یک از این بخش ها خود دارای قسمت هایی می باشد. این کارخانه دارای بخش فناوری اطلاعات IT نیز می باشد که جزء بخش اداری سازمان بشمار می رود که کارآموزی من در همین مکان بود.                                                                                                                                                 

 فصل دوم، در مورد ارزیابی بخش های مرتبط با رشته علمی کارآموز است که شامل موقعیت رشته کارآموزی و بررسی شرح وظایف کارآموز می باشد.

فصل سوم، آموخته ها و نتایج را نشان می دهد و شامل شرح بازدیدهای انجام شده، دوره های آموزشی و شرح فعالیت های تئوری و عملی کارآموز می باشد. شرح بازدید در مورد بازدید از اتاق سرور است که در آن تجهیزات و علت وجود این اتاق را در این بخش به اختصار توضیح خواهم داد. آموزش ERP آموزشی تئوری است که در این دوره آموختم که شامل این است که چگونه ایجاد شده و کاربردش چیست. فعالیت تئوری که در این دوره انجام دادم تحقیق در مورد UPS می باشد که هم در الکترونیک و هم در آی تی کاربرد دارد و در اتاق سرور هم از آن استفاده می شود. فعالیت های عملی که انجام دادم یا در واقع آموختم شامل طراحی وبلاگ شخصی، کار با نرم افزار Front page و طراحی سایت با این نرم افزار، نصب سیستم عامل ویندوز و کار با نرم افزار ERP بود و به علت محرمانه بودن اطلاعات وارد شده در این نرم افزار اجازه ی یادداشت برداری از مراحل کار با آن داده نشد.                                  

نتیجه گیری و پیشنهادات نیز در فصل چهارم نشان داده شده است. و در انتهای این گزارش فرم های پیشرفت کارآموزی، پایان دوره کارآموزی و فرم ارزیابی نهایی  کارآموزی قرار گرفته است.                                                  

دوره کارآموزی من به گونه ای بود که پس از هر هفته، فعالیت هایی که انجام می دادم را در فرم شماره یک که گزارش فعالیت های هفتگی است یادداشت می کردم.

 

 

 

 

 

 

 



خرید و دانلود گزارش کارآموزی کارشناسی پیوسته رشته  مهندسی فناوری اطلاعات IT


دانلود مقاله تولید سرکه

دانلود مقاله تولید سرکه

آب میوه ها، وقتی در حرارت محیط قرار داده می شوند، خیلی سریع در آنها تخمیر الکلی، به وسیله مخمرها، انجام می شود. سپس، در نتیجه فعالیت باکتری های استیک، الکل حاصل اکسید شده و به اسید استیک مبدل می گردد. اگر اسید استیک به مقدار کافی تولید گردد، محصول حاصل را سرکه می نامند. بدین ترتیب سرکه با دو پدیده حیاتی (بیولوژیک) تخمیر الکلی و سپس اکسید شدن الکل، از محلول های قندی یا نشاسته ای ، به وجود می آید.

احتمالاً ، سابقه سرکه سازی در تاریخ به قدمت تولید نوشابه های الکلی بوده و به حدود 10000 سال پیش برمی گردد. زیرا استحاله، در واقع فساد محلول های الکلی است که در آنها الکل به اسید استیک تغییر ماهیت می دهد.

مردم بابل حدود 5000 سال پیش از میلاد مسیح از شربت تخمیر شده خرما، سرکه می ساختند.

تعریف سرکه از نظر غلظت اسید استیک در کشورهای مختلف کم و بیش متفاوت است. چنانچه سرکه استاندارد کشور ما باید حاوی حداقل 5 درصد اسید استیک باشد. در حالی که مقررات کشور فرانسه حداقل 6 درصد اسید استیک را در سرکه توصیه می نماید. در برخی از کشورهای دیگر غلظت حداقل 4 درصد پذیرفته شده است.

مراحل حیاتی سرکه سازی

همان طور که بیان گردید سرکه در دو مرحله از مواد قندی به وجود می آید :

1) تخمیر قندها و تبدیل آنها به الکل اتیلیک

2) اکسید شدن الکل اتیلیک و تبدیل آن به اسید استیک

مرحله اول یا  تخمیر الکلی فرآیندی است بی هوازی که به وسیله مخمرها انجام می شود. مخمرهای عامل این مرحله یا همراه با مواد اولیه آورده می شوند و یا ارجحاً به صورت کشت های خالصی از سویه های سارکارومیسس – سره ویسیه واریته الیپسوئیدوس با توان تولید الکل بالا به محلول های قندی اضافه می گردند. تبدیل گلوکز به الکل اتیلیک را می توان به صور خیلی خلاصه و فشرده با رابطه زیر نشان داد :

 

                                  الکل اتیلیک                    گلوکز

در فاصله بین گلوکز و اتانول مجموعه ای از واکنش های مختلف (چرخه گلیکولیز، دکربکسیلاسیون اسید پیروویک و احیا الدئید استیک) صورت می گیرند. در این مسیر علاوه بر اتانول مقادیر کمی از ترکیبات دیگر مثل گلیسرول، اسید استیک و غیره به وجود می آیند. در ضمن ممکن است، از ترکیبات غیر قندی محیط نیز ، ترکیباتی مثل اسید سوکسینیک و آمیل الکل به مقدار کم تشکیل گردند.

مرحله دوم یک پدیده اکسیداسیون است که طی آن الکل اتیلیک به وسیله باکتری های استیک در مجاورت هوا به اسید استیک مبدل می گردد :

شامل 15 صفحه فایل word قابل ویرایش



خرید و دانلود دانلود مقاله تولید سرکه


پروتئین ها و اسیدهای نوکلئیک ها - دکتر بهزاد لامع راد - پیام نور

پروتئین ها و اسیدهای نوکلئیک ها - دکتر بهزاد لامع راد - پیام نور

دانلود کتاب پروتئین ها و اسیدهای نوکلئیک ها پیام نور

دکتر بهزاد لامع راد  و دکتر سعید رضایی زارچی

برای دانشجویان کارشناسی ارشد بیوشیمی

شامل :

فصل 1 : ساختار پروتئین ها

فصل 2 : پایداری ساختار پروتئین ها

فصل 3 : تغییر در مولکول های پروتئین

فصل 4 : ساختار اسید های نوکلئیک

فصل 5 : اندر کنش پروتئن های تنظیمی با DNA

فایل : pdf

تعداد صفحات : 189



خرید و دانلود پروتئین ها و اسیدهای نوکلئیک ها - دکتر بهزاد لامع راد - پیام نور


تحقیق خود پنداره افژول 55 ص - ورد

تحقیق خود پنداره افژول  55 ص - ورد

مقدمـه:

انسان موجودی است که در اجتماع بدنیا می آید و همین دنیا آمدن یعنی با چند نفر زیستن و اجتماعی شدن . او ارزشها ، ملاکها و رفتارها را یاد می گیرد و این روند برایش مزایایی دارد ، لیکن نکته مهم اینجاست که این روند همیشه ارمغان آور نیست . ارتباطات ، محیط ، فرهنگ ،خانواده و ... همه دست به دست هم داده و چرخه ای ایجاد می کند که بصورت اختلال در شخصیت[1] خودنمایی می کند ( کریمی ، 1372 ) . ویژگیهای شخصیت آدمی تحت تاثیر عوامل زیستی، ارثی و محیطی است . تجارب مشترک در یک فرهنگ ،خرده فرهنگ و تجارب مختص فرد در تعامل با آمادگیهای فرد ، شخصیت را شکل می دهند ( اتکینسون ، هیلگارد، 1369 ) . از دیدگاه شامبیاتی ( 1371 ) یکی از ابعاد شخصیت ، شخصیت ضد اجتماعی[2] است که نه تنها برای فرد معضل است که یکی از معیارهای بزرگ جامعه محسوب می شود . افرادی که دارای چنین شخصیتی هستند ، می توانند دچار انحراف اجتماعی[3] و بزهکاری[4] گردند .

بزهکاری قدمتی برابر حیات آدمی دارد و تنها به دنیای امروزی اختصاص ندارد بطوریکه در غارها و مقبره های مصری جملاتی مبنی بر عدم اطاعت فرزندان از والدین مشاهده شده است و جوامع بشری نیز از دیرباز رویای دست یافتن به جامعه ای آرمانی را در سر می پرورانده اند و در این راستا علوم مختلف ایجاد شد و زندانها ، ندامتگاهها و کانون های اصلاح و تربیت ساخته شد و اینچنین تلاش برای شناسایی شخصیت بزهکارانه ادامه یافت ( کواراسوس ، 1367 ) . شخصیت بزهکارانه که با انحراف اجتماعی خود را نشان می دهد می تواند یکی از روندهای شکل گیری غیر عادی یک شخصیت باشد و لزوما نیز با انحراف اجتماعی نیست و می تواند پنهان نیز باشد .


1- personality

2- Antisocial Personality

 3- Social Deviation    

 4-Delinquency



خرید و دانلود تحقیق خود پنداره افژول  55 ص - ورد


دانلود تحقیق فواید و مضرات انواع روغن و کره

دانلود تحقیق فواید و مضرات انواع روغن و کره

روغن نارگیل

 فواید روغن نارگیل بر سلامتی، مراقبت از پوست و مو، تسکین استرس، بیماری های قلبی، کلسترول، کاهش وزن، مشکلات کلیه، هضم، متابولیسم، فشارخون بالا، سیستم ایمنی، بهداشت دندان، دیابت، قدرت و استحکام استخوانها، HIV و سرطان را در بر می گیرد.

روغن نارگیل معمولاً روغن محبوب ورزشکاران و به ویژه بدنسازان و افرادی است که رژیم می گیرند. دلیل این مسئله آن است که روغن نارگیل کالری کمتری نسبت به سایر روغن ها دارد و محتوی چربی آن به راحتی تبدیل به انرژی می شود و موجب انباشته شدن چربی در قلب و عروق نمی شود. روغن نارگیل همچنین به بالا بردن سطح انرژی و استقامت بدنی بدنسازان نیز کمک می کند و درنتیجه عملکرد تمرینی آنها را ارتقاء می بخشد.

فواید :

مراقبت از مو :روغن نارگیل یکی از بهترین موادمغدی موجود برای تغذیه موها است. این ماده به رشد سالم موها کمک کرده و به آنها شفافیت و زیبایی می بخشد. ماساژ مداوم سر با روغن نارگیل، شوره وشپش سر را از بین می بردف حتی اگر پوست سر شما خشک باشد. روغن نارگیل به میزان زیاد در هندوستان برای مراقبت از مو مورد استفاده قرار می گیرداین ماده، یک حالت دهنده فوق العاده برای موهاست و به رشد دوباره موهای تخریب شده نیز کمک میکند. همچنین پروئین های لازم برای تغذیه موهای آسیب دیده را نیز فراهم میکند. به همین دلیل بعنوان روغن مخصوص مراقبت از مو در بسیاری از محصولات حالت دهنده مو و کرم های ضد شوره مورد استفاده قرار می گیرد.

تسکین استرس: روغن نارگیل آرامبخش است، از اینرو به از بین بردن استرس کمک می کند. استفاده از روغن نارگیل روی سر به از بین بردن خستگی فکری کمک می کند.

 مراقب از پوست: روغن نارگیل، ماده ای فوق العاده برای ماساژ پوست است. این ماده بعنوان یک مرطوب کننده بسیار موثر برای همه انواع پوست ها از جمله پوست های خشک عمل می کند. فواید روغن نارگیل برای پوست تقریباً مشابه با روغن معدنی است. علاوه بر این، برخلاف روغن معدنی، هیچگونه عارضه جانبی برای پوست نخواهد داشت. درنتیجه روغن نارگیل راه حلی بسیار عالی برای جلوگیری از خشکی و پوسته پوسته شدن پوست می باشد. این روغن همچنین ایجاد چین و چروک پوستی را که با بالا رفتن سن به طور طبیعی ایجاد می شود را به تاخیر می اندازد.

 پیری زودرس: روغن نارگیل به جلوگیری از پیری زودرس کمک می کند و به خاطر محتوی آنتی اکسیدنی خود، از بروز بسیاری از بیماری ها جلوگیری می کند.

بیماری های قلبی:  باور نادرستی در میان عموم شایع شده است که روغن نارگیل برای قلب خوب نیست. این به آن دلیل است که این ماده حاوی میزان بالایی چربی اشباع است. اما، جالب است بدانید که روغن نارگیل برای قلب بسیار مفید است. این روغن حاوی %50 اسید لوریک است که در جلوگیری از بسیاری مشکلات و بیماری های قلبی مثل سوزش قلب، کلسترول بالا و فشارخون بالا، بسیار موثر است. چربی های اشباع موجود در روغن نارگیل هم درمقایسه با سایر روغن های گیاهی مضر نیست. این چربی باعث بالا رفتن LDL و HDL نمی شود.

کاهش وزن: روغن نارگیل برای کاهش وزن بسیار مفید است. این ماده حاوی اسیدهای چرب متوسط و کوتاه است که به از بین بردن اضافه وزن کمک می کند. هضم این روغن نیز به خاطر کمکی که به عملکرد سالم تیروئید و سیستم آنزیم های بدن می کند، بسیار راحت است. از این گذشته، با از بین بردن فشار وارد بر لوزالمعده، متابولیسم بدن را نیز بالا می برد، درنتیجه انرژی بیشتری می سوزاند و به افراد چاق کمک می کند وزنشان را پایین بیاورند.

درمان التهاب لوزالمعده: همچنین برای درمان بیماری التهاب لوزالمعده نیز مفید است.

گوارش: روغن نارگیل اگر در آشپزی مورد استفاده قرار گیرد، سیستم گوارش بدن را ارتقاء بخشیده و درنتیجه از بروز بسیاری از مشکلات مربوط به معده و هضم غذا جلوگیری می کند. چربی های اشباع موجود در ین روغن خواص ضد میکروبی دارند و به مقابله با باکتری ها، قارچ ها، و انگل های مختلف که موجب سوءهاضمه می شوند، کمک می کند. روغن نارگیل همچنین  به جذب سایر موادمغذی مثل ویتامین ها، موادمعدنی و آمینواسیدها نیز کمک میکند.

سیستم ایمنی: این روغن برای سیستم ایمنی بدن نیز مفید است. این روغن با لیپیدها، اسید لوریک، اسید کاپریک و اسید کاپریلیک موجود در خود که خواص ضدقارچ، ضد ویروسی و ضدباکتریایی دارند، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. بدن انسان اسید لوریک را به مونولورین تبدیل می کند که گفته می شود به مقابله با ویروس ها و باکتریهای ایجاد کننده بیماری هایی مثل تبخال، آنفولانزا، ویروس سیتومگال و حتی HIV کمک میکند..

شامل 19 صفحه فایل word قابل ویرایش



خرید و دانلود دانلود تحقیق فواید و مضرات انواع روغن و کره