دانلود مقاله اتمسفر چیست؟
ص:15
ورد
قابل ویرایش
در لایههای جو زمین فشار ناشی از هوای محیط به چگالی هوا و ارتفاع از سطح زمین ، دمای هوا و سرعت وزش باد وابسته است. این فشار بیشترین مقدارش را در سطح دریا دارد و در ارتفاعات بالا به شدت با تابع نمایی کاهش مییابد. برای همین است که در بالای کوه تخم مرغ زودتر پخته میشود و یا اینکه آب سریعتر میجوشد، زیرا فشار هوا پایین بوده و دما نیز ارتباط مستقیم با فشار هوا دارد. با این حال بر حسب رنج فشار جو زمین رابه لایههایی طبقه بندی نمودهاند. بد نیست بدانید که این فشار به تغییرات شدت تابش نور خورشید نیز بستگی دارد و در اثر توان تابش بالا ، افزایش مییابد.
طرز ساخت فشار سنج جیوهای
یک لوله شیشهای به طول حدود یک متر انتخاب و آنرا از جیوه پرکنید. انتهای باز لوله را با انگشت بگیرید و در همین حال آن را داخل یک ظرف پر از آب جیوه قرار دهید . وقتی انگشت خود را بردارید جیوه درلوله پایین میآید و یک ناحیه خلأ در فضای بالای جیوه تشکیل میدهد. جیوه در لوله ، در بالای ظرف جیوه ، معیاری از فشار هوا است.توجه کنید که کار با فشار سنج جیوهای اقدامات احتیاطی ویژهای را لازم دارد. چون جیوه سمی است برای انجام آزمایش بایستی موارد احتیاطی کار با آن را رعایت نمایید.پیشگفتار:
در زمینه ارائه هر گونه کار تحقیقی مطلب اصلی یافتن منابع و رجوع به سازمانها و ادارات مرتبط برای جمع آوری مطالب است. متاسفانه در زمینه این موضوع کار تحقیقی بسیار کمی انجام شده و منابع اندی وجود دارد و این اساسی ترین مشکل بود.به هر حال با مراجعه به اداره حفاظت محیط زیست کرج و سازمان حفاظت محیط زیست و شهرداری کرج تا حدودی با منابع موجود آشناشدم. در ضمن به دانشگاه تربیت مدرس نیز مراجعه کردم برای استفاده از پایان نامه ای در همین زمینه.
در این میان کتابخانه سازمان حفاظت محیط زیست بسیار کمک مفید و موثری بود و همکاری بسیار خوبی برای استفاده از کتابخانه داشتند.
علاوه بر اینها از مسئوولین محترم کتابخانه دانشکده حقوق علامه طباطبایی کمال تشکر را دارم. که به محض مراجعه برای منابع و اطلاع از کمبود امکانات سریعاً به تهیه منابع موجود در این زمینه و نیز 2 جلد مجموعه قوانین حفاظت محیط زیست ایران اقدام نمودند.
از استاد راهنما جناب دکتر موذن زادگان که در راه انجام این کار تحقیقی مرا راهنمایی نموده اند کمال تشکر را دارم.
امید است که بتوانم در قبال کمک ها و راهنمایی های اساتیدمان خدمتگزار جامعه
باشم.
درانتها از همسرم که در همه مراحل کار مشوق و راهنمای من بوده اند قدردانی
می کنم.
مقدمه:
می دانیم که امروزه بحث محیط زیست و بحران های ناشی از آلودگی آن مساله ای که همه جهانیان را به فکر واداشته. چرا که محیط زیست ارتباطی تنگاتنگ با حیات و سلامت انسانها داشته و آلودگی آن زندگی همه جانداران را تهدید خواهد کرد. امروز بسیاری از انواع بیماریهای جسمی و روانی مخصوصاً در شهرهای بزرگ ناشی از همین آلودگیها بوده و انسانها در معرض مرگ تدریجی قرار گرفته اند.
برای حفظ و حمایت از محیط زیست اقدامات مختلفی صورت گرفته. مسائل مربوط به محیط زیست مانند همه مسائل اجتماعی دیگر دارای جنبه های حقوقی می باشد.
در زمینه جنبه های حقوقی آنچه مورد بحث ماست بحث حقوق جزا و نقش آن در حمایت از محیط زیست می باشد.
هدف از این تحقیق بحث در مورد این فرضیه است که آیا حمایت کیفری از محیط زیست و بکار گیری مجازاتهای شدید علیه آلوده کنندگان محیط زیست بهترین راه حفاظت از محیط زیست است ؟
و پاسخ به این سوال که مجازاتهای وضع شده در زمینه حفاظت محیط زیست از چه نوع است؟
به منظور نیل به این هدف مطالب را به 5 گفتارتقسیم خواهیم کرد . در گفتار اول به راهها و دیدگاههای مختلف در زمینه حمایت از محیط زیست می پردازیم و دیدگاه اسلام و قانون اساسی را بررسی می کنیم.
در گفتار دوم به بررسی ارتباط حقوق جزا و محیط زیست و در گفتار سوم انواع جرایم زیست محیطی را بررسی می کنیم. در گفتار چهارم مجازاتهای زیست محیطی که در قوانین ایران به چشم می خورد بررسی می کنیم و در انتها تشریفات رسیدگی و اندکی به سازمان حفاظت محیط زیست می پردازیم.
از آنجا که در این زمینه بسیار کم کار شده وحتی در دانشکده های حقوق و برای دانشجویان حقوق بحثی تازه و ناملموس است سعی کردم با ارائه این تحقیق و کار در این زمینه اندکی اهمیت این موضوع را یاد آوری و به لزوم کار در این زمینه متذکر شوم.
لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه5
چکیده در کار حاضر فیلمهای نانوکامپوزیتی ZnO/SnO2، به عنوان فتوکاتالیست با نسبتهای مولی متفاوت از Zn/Sn با استفاده از روش سل- ژل سنتز و بوسیلهی طیفسنجی پراکندگی اشعه ایکس، میکروسکوپ الکترونی روبشی و طیفسنجی مرئی- فرابنفش شناسایی شدند. فعالیت فتوکاتالیتیکی نمونهها با استفاده از فنول، 2،4-دی کلروفنول، 4-کلروفنول و 4-آمینوفنول به عنوان ترکیبات آلی الگو تحت تابش نور فرابنفش مورد بررسی قرار گرفت. مشتقات فنولی سریعتر از فنول تحت تخریب قرار گرفتند. سهولت تخریب ترکیبات فنولی در حضور هر کاتالیست و نیز میزان بازده کاتالیتیکی به ازاء هر ترکیب فنولی متفاوت است. همچنین مشخص شد که تخریب ترکیبات فنولی بر روی فیلمهای کامپوزیتی از سینتیک شبه درجه اول تبعیت میکند.
واژههای کلیدی: روی اکسید، فیلم کامپوزیت، فعالیت فتوکاتالیتیکی، ترکیبات فنولی
شاخه تخصصی: نانو شیمی
مقدمه
طیف گستردهای از آلایندههای آلی به ویژه ترکیبات فنولی از منابع مختلف از جمله پسابهای صنعتی، کشاورزی و شیمیایی به سیستم آب وارد میشود. سمیت آنها، مقاومت نسبت به تجزیه طبیعی و پایداری در محیط زیست موجب نگرانی زیادی برای جوامع در سراسر جهان شده است [1]. کنترل آلایندههای آلی در آب یکی از معیارهای مهم در حفاظت از محیط زیست است. به تازگی استفاده از نیمههادیها برای اکسایش مواد شیمیایی سمی مورد توجه خاص قرار گرفته است. فـرآیندهای تصفیه و حذف آلایندهها که رادیکالهای هیدروکسیل () را به عنوان اکسید کننده اولیــــه استفـــاده میکنند به عنوان فرآیندهای اکسایش پیشرفته (AOPs) شناخته شده است. اینگونه فرآیندها به عنوان روشهای سریع و مؤثر جهت تصفیهی دامنه وسیعی از آلایندههای آلی به اثبات رسیدهاند و مبتنی بر واکنشپذیری بالای رادیکالهای ناپایدار میباشند. این رادیکالها به صورت غیرانتخابی آلایندهها را در سیستمهای آبی و گازی تحت تخریب قرار میدهند [2]. علیرغم کاربرد وسیع نیمههادیها به عنوان فتوکاتالیستهایی با بازدهی مناسب جهت حذف و تخریب مواد آلاینده از پسابهای صنعتی و بهبود کیفیت آبهای جاری، برخی محدودیتها باعث شده است که با هدف ارتقاء راندمان فرآیندهای فتوکاتالیتیکی، سطوح نیمههادیها اصلاح شوند ]4 و 3[. از آنجایی که فعالیت فتوکاتالیتیکی نیمهرساناها به ساختار بلوری، مورفولوژی، ترکیب آنها بستگی دارد، در کار حاضر اثر این پارامترها در تخریب آلایندههای فنولی بررسی و مورد بحث قرار گرفته است.
به طور کلی نان فانتزی را می توان به 2 گروه نان سفید وتیره تقسیم کرد:نان سفید و تیره .
نانهای سفید شامل نان ساندویچی ,همبرگر,فرانسوی.
نانهای تیره شامل نانهایی که با ارد چاودار و سبوس دار تهیه شده باشد.
نانهایی که امروزه در بازار ایران رونق دارد شامل:
1- نان دیابت 2- نان ترکیبی
3- نان چاودار 4- نان سوبیتال
5- نان سلیات
1- نان دیابت:
این نان مخصوص افراد دیابتی است ودرآن از آرد چاودار,جو,زیره,سبوس مالت و پوسته سویا استفاده میکنند.
2- نان ترکیبی:
نانهایی هستند که در آنها از مواد مختلف خوراکی استفاده میکنند مثلا نان سیر وزیتون,نان گردو,نان سیب و کشمش,نان بلغور گندم وجو.
3- نان چاودار:
این نان از نوعی غله به نام چاودار(گندم سیاه)تهیه شده است.باعث کاهش کلسترول وخطر بیماریهای قلبی وعروقی شده و دارای ویتامین گروه ب و ای است. این باعث ایجاد حس سیری در شخص شده و برای رژیم لاغری مناسب است.
4- نان سوبیتال:
این نان سیاه رنگ است.با انواع دانههای روغنی مانند کنجد,افتابگردانو بذرک تهیه میشود.این نان دارای مقداری امگا 3 است.
5- نان سلیات:
از جمله نانهای رژیمی است که خوردن آن به افرادی که به گلوتن حساسیت دارند توصیه می شود.این نان فاقد آرد گندم است وبا ارد برنج تهیه میشود.از لحاظ بعضی املاح پائین است به همین دلیل به ان فیبرکس اضافه میکنند.
واژه نانوایی در واقع عبارت است از عملیات حرارت دادن فرآورده های خمیری در یک فر ، ولی چون مراحل متعددی قبل از حرارت دادن در فر وجود دارد ، واژه نانوایی به تمام علم و تکنولوژی قبل از مرحله حرارت دادن و همچنین بعد از آن اطلاق می شود .
باتوجه به این که انواع زیادی از فرآورده های نانوای وجود دارند ، درجه بندی آن بر حسب فرمولاسیون آماده سازی و ویژگی های محصول امکان پذیر نمی باشد . از این رو محصولات را بر اساس روش ور آوردن تقسیم بندی می کنند . چنین تقسیم می کنند . چنین تقسیم بندی را می توان به شرح ذیل انجام داد .
- کالای ور آمده با مخمره شامل نان و خمیر های شرین بوده به وسیله گاز کربنیک عمل می نماید .
- کالای ور آمده با مواد شیمیایی ، شامل کیک های لایه ای دونات و بیسکوییت ، ور آمده این فرآورده ها به کمک گاز کربنیک حاصل از پودر های نانوایی و عمل شیمیایی انجام می گیرد .
- کالاهای ور آمده با هوا ، شامل آنژل و کیکهای اسفنجی و نان های فانتزی .
- کالاهای نیمه ورد آمده ، شامل خمیر پای و بعضی از کراکرهای که در اثر بخار متصاعد شده و گازهای در طی پخت کمی حالت ور آمدن به وجود می آورند . در این جا کالای ور آمده با هوا مانند نان فانتزی مورد برسی قرار می گیرد .
شامل 32 اسلاید powerpoint