تعداد صفحات : 17 صفحه -
قالب بندی : word
حزب سیاسی به مفهوم جمعیتهای خاص دارای اهدافی ویژه که منتج از شرایط عینی و ذهنی ساختار نظام سیاسی جامعه خویش باشند در سرزمین ما پیشینهای چندان قوی ندارد و تنها به بعد از دوران مشروطیت برمیگردد و آن هم به صورت منقطع و پاره پاره به طوری که هرگاه استبداد مطلقه به اوج خود میرسید و یا بحران سیاسی به وجود میآمد این احزاب متلاشی شده و یا تجزیه میگشتند. در دوران استبداد پهلوی دوم به ویژه پس از شهریور ۱۳۲۰ما به گونهای از احزاب برمیخوریم که از هیچ بستر عقیدتی و ایدئولوژیکی برخوردار نبوده و بدون اتکا به حمایت مردم تنها به دستور عوامل قدرت از بالا تشکیل میشدند و وظیفهای جز حفظ و تقویت قدرت سیاسی حاکم نداشتند. این احزاب از اجزای ساختار سیاسی و حکومتی عصر بودند که به دفاع همه جانبه از قدرت و حکومت مرکزی میپرداختند و خود از وسایل استبداد داخلی بودند. این دسته از احزاب در تاریخ معاصر ایران به احزاب دولتی معروف شدهاند. این احزاب همه در سه چیز درباری، فرمایشی و غیرمردمی بودن اشتراک داشتند و در سه دوره در تاریخ معاصر ایران خودنمایی کردند.
دوره اول (حزب وطن یا ارادة ملی)
اولین حزب دولتی در ایران حزب وطن بود که در سال ۱۳۲۲ش توسط سیدضیاءالدین طباطبایی یکی از مسببین کودتای 1299ش و از عوامل انگلیس تشکیل شد. مکان حزب خیابان سعدی، نزدیک مخبرالدوله در ساختمان باشکوهی که از طرف صرافزاده، کارخانهدار معروف یزدی به او اهدا شد قرار داشت. از اعضای این حزب مظفر فیروز، سیدکاظم یزدی، برادران رشیدیان، کورس بازرگان و حجازی مدیر روزنامه وظیفه را میتوان نام برد.
روزنامه رعد امروز ارگان این حزب بود که توسط مظفر فیروز اداره میشد. این حزب تا اواسط سال ۱۳۲۴ش به فعالیت ادامه داد.
بعد از یک سال این حزب در بهمن 1323ش به حزب اراده ملی تبدیل شد و تا سال ۱۳۲۵ ش به فعالیت ادامه داد. این حزب با قدرت گرفتن قوام دشمن دیرین سید ضیاءالدین طباطبایی منحل شد.
حزب آریا
دومین حزب از احزاب دولتی حزب آریا بود که توسط حکومتگران لشگری ایجاد شد. این حزب شدیداً به انگلیس وابسته بود. از اعضای مهم آن میتوان به سرلشگر حسن ارفع، محمدهادی سپهر، سرلشکر محمود ارم، سرلشکر امینزاده، حسن اخوی، سرهنگ حسن منوچهری (بهرام آریانا) اشاره نمود. این حزب به دلیل تمایلات شدید ناسیونالیستی و ضدکمونیستی که داشت تا دهة 30 به فعالیت ادامه داد.
حزب دموکرات ایران سومین حزب از این دسته از احزاب است که در 8 تیر 1325ش توسط احمد قوام (قوامالسلطنه) نخستوزیر وقت با شرکت رجال و اشراف تشکیل شد. از افراد این حزب میتوان به مظفر فیروز، علی امینی، ابوالقاسم امینی، محمدولی فرمانفرما، سردار فاخر حکمت، ملکالشعرای بهار، حسن ارسنجانی... اشاره نمود. هدف این حزب بازگرداندن آذربایجان به خاک کشور بود. با سقوط کابینه قوام این حزب نیز منحل شد.
لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه23
فهرست مطالب
چکیده پرستش خدا در وداها
جهانشناسى وداها
اَتمن و زندگى پس از مرگ
منابع و مأخذ
از ویژگیهای دین هندو که به طور معمول پژوهشگران بدان اشاره میکنند، آمیختگی و پیوستگی دین و فلسفه در این آیین است. این امر را مىتوان به ویژه در متون اصلى این آیین که به عنوان متون «شروتی» یا «وحیانی» شهرت دارند، مشاهده کرد. «وداها» که بخش اصلی ادبیات وحیانی یا «شروتی» را تشکیل مىدهند، مهمترین متن مقدس هندو هستند که کهنترین اسناد مکتوب اقوام هندو اروپایی شمرده میشوند. در این آثار، افزون بر اندیشههای اولیة دینی هندوان، نخستین بذرهای اندیشههای فلسفی و عرفانی هندو را میتوان مشاهده کرد که البته در ادوار بعد از تحول یا تکامل برکنار نماندهاند.
این نوشتار بر آن است تا ضمن معرفی این ادبیات کهن مهمترین اندیشههای مطرح در این مجموعه را از دیدگاه هندشناسان مشهور به اختصار گزارش دهد
**** بلافاصله پس از پرداخت انلاین و امن ، فایل خودتان را دانلود کنید ****
نوع فایل: word
تعداد صفحات :83
فونت :b nazanin 12 کاملا مرتب و بدون به هم ریختگی
توجه : برای موفق بودن فرایند خرید ، ایمیل و شماره همراه را حتما وارد کنید . صورت خطای بانکی ، ساعاتی بعد اقدام به خرید کنید چرا که در برخی از ساعات ، سیستم پرداخت انلاین بانکی دچار اختلال میشود.پس از پرداخت موفق میتوانید فایل خودتان را به راحتی در همان صفحه دانلود کنید و برای اطمینان بیشتر ما یک نسخه از آن را به ادرس ایمیل شما ارسال میکنیم.در صورت وجود هرگونه مشکل در دریافت فایل تیم ما بلافاصه پاسخگوی شماست.
*پروؤه ای متفاوت با انچه که سایر موسسات ارایه میکنند.
**بدون نیاز به کوچکترین ویرایش و اماده پرینت گرفتن برخلاف اکثر فایل های موجود در اینترنت.
***پاسخگویی همکاران ما در صورت بروز مشکل در کمترین زمان ممکن
پیشاپیش از خرید شما متشکریم
منابع مختلف تعاریف متفاوتی برای دیرگداز (Refractory) ذکر کرده اند، که هر یک جنبه خاصی از دیرگداز ها را در نظر گرفته است. تعاریف قدیم تر، مواد نسوز را موادی می دانستند که دماهای بیشتر از 1500 درجه سانتی گراد را تحمل کنند. تعریف کامل تر چنین است: مواد دیرگداز موادی اند که به عنوان مصالح ساختمانی کوره ها به کار می روند و می توانند خواص فیزیکی خود را در دماهای بالا و شرایط محیطی کوره حفظ کنند. بدیهی است که اهمیت یک دیرگداز فقط در پایداری حرارتی آن نیست، بلکه پایداری فیزیکی و شیمیایی آن در مقابل آثار مخرب محیط در دمای بالا نیز مطرح است. مثلا ممکن است نقطه ذوب یک دیرگداز حدود 2000 درجه سانتی گراد هم باشد، ولی نتواند مدت زیادی را در مقابل اثر سایشی و یا خوردگی مواد یا گازهای داغ دوام بیاورد.در تعریف جامع تر مواد دیرگداز، حفظ خواص شیمیایی، فیزیکی، مکانیکی در محیط کوره مطرح است. به عبارت دیگر، دیرگداز ها موادی با نقطه ذوب و نقطه خمیری شدن زیادند که قادر به حفظ خواص شیمیایی، فیزیکی و مکانیکی و ترمومکانیکی (خمشی، سایشی، شوک حرارتی و ...) در شرایط کاربردی و در دمای بالا باشند. . .
فهرست مطالب
1معرفی و تاریخچه دیرگدازها 1
1-1 دیرگداز 2
1-2 تاریخچه دیرگداز ها 2
1-2-1 سرامیک ها 3
1-2-1-1 تاریخچه علم سرامیک... 3
1-2-1-2 دسته بندی سرامیک ها 4
1-2-1-3 کاربرد سرامیک ها 4
1-2-1-4 فرآوری سرامیک ها 5
1-3 کاربرد و اهمیت صنعتی دیرگدازها 6
2اطلاعات جامع در مورد نسوزها (دیر گدازها)… 7
2-1 دیرگداز چیست.. 8
2-2 ساختار فازی مواد دیرگداز 8
2-3 دیرگدازها برای چه کاربردهایی مصرف می شوند؟. 8
2-4 لازمه های دیرگدازی.. 8
2-5 دیرگدازها از چه موادی ساخته می شوند؟. 9
2-6 توسعه ی دیرگدازها با گذر زمان. 9
2-7 ویژگی های دیرگدازها 9
خاصیت دیرگدازی.. 10
2-8 مهمترین خواص دیرگدازها 10
2-8-1 دمای ذوب (melting point) 10
2-8-2 اندازه (size) 11
2-8-3 دانسیته ی بالک (Bulk Density) 11
2-8-4 تخلخل (Porosity) 11
2-8-5 استحکام فشاری سرد (cold Crushing Strength) 11
2-8-6 نقطه نرمی (Pyrometric cone Equivalent) 11
2-8-7 دیرگدازی تحت بارگذاری (refractoriness under load) 12
2-8-8 خزش در دمای بالا (Creep at high tempreture) 12
2-8-9 انبساط گرمایی بازگشت پذیر. 12
2-8-10 رسانش گرمایی (Thermal Conductivity) 12
2-9 دسته بندی دیرگدازها 13
2-9-1 طبقه بندی دیرگدازها براساس ترکیب شیمیایی.. 13
2-9-1-1 دیرگدازهای اسیدی.. 13
2-9-1-2 دیرگدازهای خنثی.. 13
2-9-1-3 دیرگدازهای بازی.. 14
2-9-2 تقسیم بندی دیرگدازها بر اساس دمای پایداری.. 14
2-9-3 تقسیم بندی دیرگدازها براساس مواد اولیه. 15
2-9-3-1 دیرگدازهای سیلیسی.. 15
2-9-3-2 دیرگدازهای منیزیتی.. 15
2-9-3-3 دیرگدازهای دولومیتی.. 15
2-9-3-4 دیرگدازهای گرافیتی.. 15
2-9-3-5 دیرگدازهای کرومیتی.. 15
2-9-3-6 دیرگدازهای آلومینی (آلومینیم سیلیکاته ) 15
2-9-3-7 دیرگدازهای کاربید سیلیسی.. 16
2-9-3-8 دیرگدازهای اکسیدی.. 16
2-9-4 طبقه بندی دیرگدازها براساس روش تولید. 16
2-9-5 طبقه بندی براساس شکل فیزیکی.. 16
2-9-5-1 دیرگدازهای بی شکل (unshped Refractones) 17
2-10 مواد عایق کننده (Insulating materials) 18
2-10-1 چیدمان عایق ها (attaching Insulation) 18
2-10-1-1 الیاف سرامیکی (Ceramic Fibers) 19
2-11 انتخاب دیرگدازها (Selection of refractories) 19
2-12 واقعیات در مورد دیرگدازهای انتخابی.. 20
2-13 اجزای تشکیل دهنده ی آستر های دیر گداز 20
2-14 دیرگدازها در کوره ها و پاتیل ها 21
2-15 اثر عایق کاری بر روی دمای دیرگدازها 22
2-15-1 اتلاف گرمایی از دیواره های کوره 22
2-16 طراحی و جنبه های ساختاری دیر گداز 23
2-16-1 چیدمان. 23
2-16-2 ضخامت دیوار 23
2-16-3 اتصالات.. 23
2-16-4 اتصالات ملات خور 24
2-16-5 درز انبساطی (expantion) 24
2-16-6 نگهدارنده ی ساختار 24
2-17 آنالیز مهندسی دیرگدازها 25
2-18 کاربرد مواد دیرگداز 25
2-19 فولاد و آهن.. 26
2-19-1 زیر اجاقی (Sub bearth) 27
2-19-2 بخش اصلی کوره (Working hearth) 27
2-19-3 دیواره های کناری.. 27
2-19-4 دیواره ی کناری اصلی.. 27
2-19-5 نقاط داغ. 28
2-19-6 خط سرباره 28
2-19-7 دریچه های مشعل و خروجی سرباره 28
2-19-8 سقف.. 28
2-19-9 نازل ها 28
2-20 صنعت مس... 29
2-20-1 فرآیند ذوب (Smelting Proces) 30
2-20-2 کنورتور 30
2-20-3 کوره ی آندی (Anode Furnace) 30
2-20-4 کوره پالایش سرباره (Slag cleaning Furnace) 30
2-21 صنعت آلومینیوم. 31
2-22 صنعت سیمان. 31
2-23 صنعت شیشه. 32
2-23-1 ذوب کننده / پالایش دهنده 33
2-23-2 سقف.. 33
2-23-3 ریژنراتورها (Regenerators) 33
2-24 کاربردهای دیرگدازها 33
3کاربرد مواد دیرگداز در صنایع آهن و فولاد.. 35
3-1 مقدمه. 35
3-2 تولید آهن در کوره بلند. 35
3-2-1 فاکتورهای موثر در آستر کوره 37
3-2-2 بوته کوره بلند. 37
3-2-3 شکم کوره 38
3-2-4 تنوره کوره بلند. 38
3-2-5 اثر قلیائیها بر تنوره کوره بلند. 39
3-2-6 اثر CO بر روی آستر کوره بلند. 39
3-2-7 تاثیر اکسید روی.. 40
3-2-8 گرمخانه های کوره بلند. 40
3-3 فولاد سازی.. 41
3-3-1 کوره های زیمنس ـ مارتین.. 42
3-3-1-1 دیر گدازهای کوره های تولید فولاد. 42
3-3-1-2 سقف کوره های زیمنس ـ مارتین.. 43
3-3-1-3 مکانیسم شکست سقف کوره های زیمنس ـ مارتین.. 44
3-3-1-4 بوته کوره زیمنس مارتین.. 44
3-3-1-5 جنبه های دیگر طراحی.. 45
3-3-1-6 محفظه های لانه زنبوری.. 45
3-3-2 کوره های الکتریکی فولاد سازی.. 46
3-3-3 نحوه عمل دیرگدازها در کوره های الکتریکی.. 47
4کاربرد مواد دیرگداز در صنایع فلزات غیر آهنی به خصوص صنعت الومینیم… 48
4-1صنایع وابسته به نسوزها 49
4-2کاربرد مواد دیرگداز در صنایع فلزات غیر آهنی 49
4-3 صنعت تولید مس... 50
4-3-1 کاربرد دیرگدازها در کنورترهای مس... 51
4-3-2 کوره های الکتریکی.. 51
4-4 صنعت تولید نیکل.. 52
4-5 صنعت تولید روی.. 52
4-6 صنعت تولید قلع. 53
4-7 صنعت تولید سرب.. 53
4-8 صنعت آلومینیوم. 53
4-8-1 معرفی الومینیم. 54
4-8-2 خواص شیمیایی آلومینیوم. 55
4-8-3 خواص مکانیکی آلومینیوم. 55
4-8-4 استخراج آلومینیوم. 56
4-8-5 کاربردهای عمومی آلومینیوم. 57
4-8-6 آلومینیم و آلیاژهای آن. 57
4-8-7 آلیاژهای کارشده آلومینیم. 57
4-8-8 تولید آلومینیم. 57
4- کوره های مورد استفاده در صنعت الومینیم. 58
4-9-1 کوره ی آندی (Anode Furnace) 58
4-9-2 کوره ی القایی&
لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:64
سنگ های ادراری سومین بیماری شایع دستگاه ادراری هستند و تنها عفونت های ادراری و اختلالات پا تو لو زیک پروستات از آنها شایع تر هستند و سنگ های ادراری هم در حیوانات هم در انسانها شایع هستند .سیستم های مختلف نام گذاری برای سنگ های ادراری از رشته های مختلف منشا گرفته اند .
به عنوان مثال ینگ های استرووایت [1] که متشکل از منیزیم آمو نیوم فسفات هگزاهیدرات هستند .به یاد طبیعت شناس رومی H.C.Gvonstrure (1772-1857) به این نام معروف شده اند. قبل از دوره این دانشمندان به این سنگ ها گوانیت گفته می شد.
زیرا منیزیوم فسفات در ترشحات خفاش به وفور وجود دارد، معمولا"به سنگ های متشکل از کلسیم آنزالات و هیدرات، سنگ های Weddellite گفته می شود ،زیرا این ماده در نمونه های خاک جمع آوری شده از دریای Weddell در Antarctica به وفور یافت می شود .سابقه نامگذاری سنگ های ادراری به همان اندازه سابقه پیدایش روش های مداخله برای درمان آنها، جالب است. از زمان اولین نوشته های مربوط به مدنیت سنگ های ادراری باعث گرفتاری انسان ها بوده اند. ایتو لوزی این سنگ ها هنوز به طور قطعی مشخص نشده است. اگر مواد تشکیل دهنده ادرار در هر دو کلیه مشابه هستند و نیز در صورتی که شواهد انسداد وجود نداشته باشد، پس چرا اکثر سنگ ها به صورت یک طرفه رخ می دهند ؟ چرا سنگ های کوچک در اوایل روند پیدایش خود بدون حادثه از حالب عبور نمی کنند ؟ چرا برخی از افراد تنها یک سنگ بزرگ می سازند و در مورد دیگر سنگ های کوچک متعدد ساخته می شوند ؟ شواهد مقدماتی اخیر بر ارتباط احتمالی Nanobacteria با سنگ های ادراری دلات دارند پیشرفت های حاصل در زمینه درمان جراحی سنگ های ادراری، بر دانش ما از ایتولوژی این سنگ ها پیشی گرفته است. می توان به بررسی متابولیک کامل برای جهت دادن به درمان طبی مناسب وتغییرات شیوه زندگی برای کمک به کاهش شیوه سنگ های ادراری راجعه اشاره کرد.بدون پی گیری ومداخله طبی میزان دور سنگ در عرض پنج سال ممکن است.بالغ برپنجاه درصد باشد. احتمال دور سنگ های اسیدادریکی نیز ازاین حد بیشتر است.در نیمکره غربی هسته اصلی بیشتر سنگ های کلیه را نمک های کلسیم و اسید ادریک، سیستین [2] استرووایت تشکیل می دهد.
آنزالات کلسیم 75 تا 85 درصد کل سنگ ها را شامل می شود. وممکن است در یک سنگ به صورت مخلوط وجود داشته باشند فسفات کلسیم در سنگ ها معمولا" به شکل هیدرو کسی آپاتیت[3] یا با شیوع کمتر به شکل برونشیت [4]می باشد .
درایالات متحده سنگ های ادراری علت 328000 مورد بستری هستند شایعترین سن بروز آنها دهه های سوم تا پنجم زندگی است و مردان بیش از زنان مبتلا می شوند. درد ناشی از سنگ های کلیوی دومین درد پس از درد زایمان است.
بهترین ماکارونی از آرد ویژه گندم دوروم(Triticum Durum) به نام «سمولینا» تهیه می شود، گندم دوروم(Triticum Durum) گندمی است سخت،کشیده تر از حد معمول ،زرد رنگ و کمی براق که مقدار کربوهیدراتها، پروتئین و گلوتن آن بیشتر از سایر گونه های گندم است. سمولینا حاصل آسیابانی این گندم سخت و تنها ماده شناخته شده به عنوان ترکیب اصلی و مناسب محصولات خمیری در دنیا است. البته در گذشته در کشور عزیزمان ایران همیشه از آرد نول که همان آرد مخصوص تولید کیک و شیرینی و بیسکویت است که ازآسیاب نمودن گندمهای نرم بدست می آمد و برای تهیه ماکارونی استفاده می شد که طبعاً از کیفیت نامطلوبی برخوردار بود تا اینکه در سال 1384 گروه صنعتی زر ماکارون برای نخستین بار در ایران اقدام به تولید آرد ویژه ماکارونی «سمولینا» و سپس اقدام به تولید ماکارونی با آرد سمولینا نمود.گندم دوروم از نظر ویژگی های تغذیه ای از سایر گونه های گندم برتر است.و از پروتئین بالاتری برخوردار است؛ میزان بیشتری از رنگدانه β-کاروتن دارد که یک ترکیب آنتی اکسیدان و ضد سرطان است ودرضمن میزان املاح و ویتامین ها درگندم دوروم از سایر گونه های گندم بالاتر است.
ماکارونی در فارسی معادل واژه لاتین pasta به معنی محصولات خمیری وغذایی ساده برپایه غلات است ترکیبات معمول آن سمولینا وآب می باشند.
اگرچه میتوان آن را از آرد سایر غلات و یا ترکیبی مانند تخم مرغ ، پودر سبزیجاتی مثل اسفناج وگوجه فرنگی ودر برخی موارد انواع ویتامینها تولید نمود.
"خواص تغذیه ای ماکارونی"
ماکارونی غذایی با شاخص قند پایین است،یعنی تاثیر آن برافزایش قند خون کند و تدریجی است . بنابراین باعث تاخیر در احساس گرسنگی و تامین سوخت برای عضله های برای مدت طولانی تر می شودبنابراین برای ورزشکاران مناسب است .
خوردن مواد غذایی با شاخص قندپایین(مثل ماکارونی سمولینا یا سبوس دار)به شما در زندگی سالمتر و طول عمر بیشتر کمک می کند و در پیشگیری از امراض مزمنی مثل چاقی،دیابت،حمله کرونری قلبی و برخی سرطانها مؤثر است.
در نهایت اینکه ماکارونی غذایی بسیار ساده است،ولی هنر ساخت آن ما را به تکنیک های صنعتی و کنترل کیفی بسیار پیچیده می کشاند . اما نتیجه تمامی این پیچیدگی هنوز هم محصولی بسیار ساده با مواد اصلی ترکیبی کم است .
یکی از عواملی که باعث چاقی می شود جمع شدن چربی در بدن است.ما برای اینکه لاغر بمانیم باید چربی بسوزانیم هنگامی چربی می سوزد که انسولین در خون کمتر ترشح شود.
مواد غذایی با شاخص قندپایین برای بیماران دیابتی مناسب هستند و باعث لاغری نیز می شوند شاخص قند ماکارونی سه برابر بهتر از برنج پخته و سیب زمینی ، دو برابر بهتر از نان سفید و برابر اندیس گلایسمی حبوبات است .
از نظر اسید های آمینه که زیر ساخت پروتئینها هستند به ویژه اسیدهای آمینه ضروری گندم منبع مناسبی به شمار می آید.
افزایش چربی و پروتئینها در رژیم غذایی باعث ایجاد مشکلات ادراکی،احساسی،عصبی شدن و...... می شود .
ماکارونی بدون نگهدارنده و افزودنی ها بعضاً مضر و با عوارض جانبی همراه است .
کربو هیدراتها ماده تشکیل دهنده عمده ماکارونی است . کربو هیدراتها فراوانترین ترکیب آلی در طبیعت هستند.ارزانی آنها به نحوی ناشی از همین فراوانی است .
عمده انرژی روزانه مردم از کربو هیدراتها تامین می شود (70%انرژی )
ماکارونی به خودی خود به ندرت بعنوان یک وعده غذایی است و ارزش تغذیه ای آن به واسطه سایر مواد غذایی که همراه با آن استفاده می شود افزایش می یابد .
شامل 5 صفحه فایل WORD قابل ویرایش