پاورپوینت بررسی کیفیت و استانداردهای آب شرب و ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی آب آشامیدنی

پاورپوینت بررسی کیفیت و استانداردهای آب شرب و  ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی آب آشامیدنی

فرمت فایل : power point  (قابل ویرایش) تعداد اسلاید  : 26 اسلاید

 

 

 

 

 

 

 

 

بخشی از متن :

 

 

M.A.C:                                                        
 Maximum Acceptable Concentration
حداکثر غلظت مطلوب: عبارت از گستره‌ای از غلظت عوامل موجود در آب آشامیدنی است که چنانچه آب حاوی موادی با غلظت بیشتر از آن باشد از نظر کیفیت در حد پایین‌تری قرار داشته اما هنوز برای آشامیدن مناسب می‌باشد.

 

P.C:
Maximum Permissible Concentration

حداکثر غلظت مجاز: حداکثر عوامل شیمیایی، فیزیکی و بیولوژیکی آب آشامیدنی است که استمرار مصرف آن برای انسان زیان‌آور نباشد، این مقدار برمبنای متوسط مصرف آشامیدنی روزانه 5/2 لیتر آب برای یک انسان 70 کیلوگرمی در نظر گرفته شده است.پ

 

nآلاینده های اولیه : آلاینده هایی هستند که از نظر بهداشت عمومی و سلامت مصرف کنندگان اهمیت دارند.nآلاینده های ثانویه : آلاینده هایی هستندکه اثر سوء بر کیفیت ظاهری و زیبایی شناختی آب دارند.

خرید و دانلود پاورپوینت بررسی کیفیت و استانداردهای آب شرب و  ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی آب آشامیدنی


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.