دانلود مقاله مراحل تهیه قند از چغندر قند

دانلود مقاله مراحل تهیه قند از چغندر قند

 

مشخصات این فایل
عنوان: مراحل تهیه قند از چغندر قند
فرمت فایل : word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات :24

این مقاله در مورد مراحل تهیه قند از چغندر قند می باشد.

 

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر ازمقاله مراحل تهیه قند از چغندر قند

ماشین خلال (آسیاب)
این دستگاه از چند قسمت تشکیل شده است:
1-قیف ورودی خلال
2-صفحه برش (قطر این صفحه به ظرفیت کارخانه بستگی دارد)
3-قوطی برش دو یا سه تیغه دارد . این تیغه ها قابل تعویض هستند.
4-نگهدارنده چغندرقند برای اینکه چغندرها با صفحه برش بچرخند و خرد شوند  ...(ادامه دارد)

درجه دیفوزیون:
با دیفوزیون ها امروزه قادریم تا 99% قند خلال استخراج نماییم بعبارت دیگر عیار معمولی چغندرقند در حدود 20-15% است و قند خلال را می توان تا حدی استخراج نماییم. که این میزان قند تفاله به 7-5 درصد برسد ولی باید توجه داشت که ماده غیرقندی زیادی وارد شربت نگردد زیرا از کریتامیزاسیون مولکول ساکارز جلوگیری ...(ادامه دارد)

دستگاه تفاله خشک کن
تفاله خشک کن استوانه بسیار بزرگ بوده که طول حدود 20-15متر و قطر 3-2متر دارد . صفحات بهم قفل شده داشته که در واقع جداسازی توده تفاله را انجام می دهد و آنها را به صورت پرک در می آورد . دمای مشعل حدود 900 سانتی گراد است. چون تفاله 78% آب دارد از اینرو آب در دمای 100 می جوشد .پس هر چه دما بالا ...(ادامه دارد)

چگونگی انجام کریستالیزاسیون
به منظور کاهش نقطه جوش و جلوگیری از تشکیل رنگ و هیدرولیز ساکارز معمولاً کریستالیزاسیون را در اپراتورهای تحت خلاء انجام  می دهند که به این اپراتورها آپارات پخت می گویند. اصطلاحاً به قسمت کریستالیزاسیون دوکسیون نیز می گویند نحوه انجام کریستالیزاسیون به صورت زیر است:
ابتدا آپارات پخت را تحت بخار قرار داده تا کلیه کرسیتالهای داخل آپارات ...(ادامه دارد)

قند گیری از ملاس به روش استفن
برای قندگیری از ملاس تولیدی در کارخانه از روش استفن استفاده می شود. با مخلوط کردن پودر خشک بسیار ریز آهک با ملاس رقیق شده به نسبت هر مول ساکارز یک مول آهک ترکیب ساکاراتی تولید می شود که این ترکیب در آب سرد حل می شود و در این صورت حرارت دادن محلول تولیدی از آن تری کلسیم سارکارات...(ادامه دارد)

بخشی ازفهرست مطالب مقاله مراحل تهیه قند از چغندر قند

مراحل تهیه قند از چغندر قند
ماشین خلال (آسیاب)
عوامل موثر بر دیفوزین
خواص دیگ حرارتی
کشش دیفوزیون (سوتیراژ)
درجه دیفوزیون:
اثرات نرمه در دیفوزیون
شربت گیری از چغندرهای فاسد
پرس تفاله ها
مزایای برگشت آب تفاله به دیفوزیون
دستگاه تفاله خشک کن
شربت خام
کوره آهگ
راههای تصفیه شربت
صافی های مورد استفاده در صنعت قند
دکانتور
عوامل موثر در اوپراسیون
کریستالیزاسیون
اثر مواد غیرقندی بر کریستالیزاسیون
پساب ضعیف و قوی



خرید و دانلود دانلود مقاله مراحل تهیه قند از چغندر قند


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.