کار‏آفرینی اغذیه فروشی

کار‏آفرینی اغذیه فروشی

طرح توجیهی و کار‏آفرینی طراحی و تاسیس اغذیه فروشی زنجیره ای

فرمت فایل: ورد

تعداد صفحات: 41

 

 

 

 

فهرست مطالب

صفحه فصل اول : کلیات

مقدمه و بیان موضوع 1اهداف کلی (کلان) 1اهداف جزئی (خرد) 2اهداف سازمان 3انگیزه 3اهمیت موضوع 3محدودیت مکانی 4محدودیت زمانی 4

صفحه فصل دوم : ادبیات تحقیق

2-1 آشنایی با شرکت 5

2-2 نیروی انسانی 6

2-3 تجهیزات و ماشین آلات 8

2-4 چارت سازمانی 9

2-5 آشنایی با محصولات 11

2-6 ظرفیت تولید 11

2-7 روش تولید12

فصل سوم : طراحی تولید

3-1 طراحی15

3-2 تولید 19

 فصل چهارم : بازاریابی فروش و تجزیه و تحلیل مالی

4-1 پیمان گذاری محصول23

4-2 بازاریابی (کانال های توزیع محصول) 24

4-3 رقبا 26

4-4 شناسایی بازار در داخل کشور 27

4-5 تجزیه و تحلیل مالی 29

فصل پنجم : نتیجه گیری و پیشنهادات

5-1 نتیجه گیری 38

5-2 پیشنهادات 39

 

 

فصل اول : کلیات

1-1مقدمه وبیان موضوع

انسان برابر تامین انرژی بدن نیاز به غذا دارد وبرای فعالیت روزمره خود باید از تغذیه ای سالم برخوردار باشد که این امر بدون مصرف خوراکی‌ها امکان پذیر نمی باشد .

درزمان های قدیم ابتدا قهوه خانه های محلی وجود داشت که در آن چای وقلیان و غذاهای سنتی وجود داشت وبعد از گذشت زمان وتغییر فرهنگ تغذیه ونیز پیدایش غذاهای متنوع قهوه خانه ها جای خود را به اغذیه فروشی ها که امروزه شما مشاهده می کنید دادند که یکی از این غذاها که در واقع از کشور دیگر وارد ایران شده ودر اغذیه فروشی ها یافت می شود پیتزا می باشد ومکانی را که برای تهیه پیتزا فعالیت می کند تا این  غذا را تهیه کند اصطلاحا با نام پیتیزا فروشی می باشد پیتزا فروشی که امروزه از رشد زیادی برخوردار بوده ودارای سود زیادی می باشد تصمیم گرفته شد تا در مورد آن پروژه ای در نظر گرفته شود .



خرید و دانلود کار‏آفرینی اغذیه فروشی


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.