دانلود مقاله بررسى مشکلات جوانان

دانلود مقاله بررسى مشکلات جوانان

 

مشخصات این فایل
عنوان: بررسی مشکلات جوانان 
فرمت فایل :word(قابل ویرایش)
تعدادصفحات : 27

این مقاله در مورد بررسی مشکلات جوانان می باشد.

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر ازمقاله بررسی مشکلات جوانان 

 بلوغ اجتماعى
بلوغ عرفى یا اجتماعى، بلوغى است که در آن دختر و پسر مسئول رفتار خود مى شوند و به آن سن قانونى نیز مى گویند. قانون گذاران براى افراد، سنین گوناگونى را در اجراى انواع مقررات و بهره مندى آنان از حقوق مدنى در نظر گرفته اند; مثلاً براساس قوانین موجود در ایران براى شرکت در انتخابات ریاست جمهورى و مجلس شوراى اسلامى، ورود اشخاص به سن شانزده سالگى الزامى است و براى ...(ادامه دارد)

سن بلوغ
(براى آغاز بلوغ طبیعى، سن معینى وجود ندارد و در محیط هاى مختلف، متفاوت است. عوامل متعددى از قبیل: عوامل محیطى، فرهنگى، موروثى و اجتماعى و تغذیه اى در پیدایش بلوغ مؤثر است، ولى ظهور آن در اکثر دختران حدود 11سالگى است.)7
ییکى از نویسندگان مى گوید: (از نظر پژوهش گران، اگرچه یک اتفاق نظر در مورد شروع و پایان سن بلوغ وجود ندارد، اما بیشتر محققین بر این عقیده اند که سن شروع بلوغ طبیعى در دخترها 16ـ9سالگى و در پسرها 17ـ10سالگى است و در ...(ادامه دارد)

بلوغ و ارتباط با همسالان
(دوره بلوغ همواره دوره تنهایى بوده است. بدون توجه به تعداد دوستانى که نوجوان دارد، او همیشه در درون خود احساس خلأ مى کند. ساختار شناخت نوظهور جوانان در سن بلوغ، آنان را به اندیشیدن به خود وامى دارد.)32 این احساس تنهایى که به مراحل رشد مربوط مى شود، جوان را بر آن مى دارد که با هم سالان خود ارتباط برقرار کند. بنابراین دوستى ها در این دوره براساس یک نیاز اجتماعى شکل مى گیرد. معمولاً جوان تازه بالغ به دوستان خود وفادار است تا ...(ادامه دارد)

بلوغ و ناسازگارى با والدین
یکى از بحران هاى بلوغ، ناسازگارى نوجوانان با والدین است. آن چه مهم است فهم این ناسازگارى و دلایل آن است. چرا فرزندان رفتار والدین خود را تأیید نمى کنند و والدین از مخالفت فرزندان خود گله و شکایت دارند؟ به نظر مى رسد آزادى خواهى و استقلال طلبى و نوگرایى که از خصوصیات دوران بلوغ است، منشأ این ناسازگارى باشد. (در دوران بلوغ، بیش از هر زمان دیگر انسان به این که مورد توجه و پذیرش باشد، اهمیت مى دهد و به شدت احتیاج دارد که به عنوان یک دوست و شریک تلقى شود. چه قدر مکرر از جوانان شنیده مى شود که کاش...(ادامه دارد)

بلوغ و احساسات مذهبى
با فرا رسیدن بلوغ، در کنار شکوفایى تمایلات نفسانى، تمایلات روحانى نیز بیدار مى گردد. (همه روان شناسان در این نکته متفق القول اند که ما بین بحران تکلیف و جهش ناگهانى احساسات مذهبى، ارتباطى وجود دارد. به گفته دبس، در این اوقات، نوعى بیدارى مذهبى حتى نزد کسانى که سابقاً نسبت به مسائل مذهبى لاقید بودند، دیده مى شود.)45
بر این اساس در صدر اسلام، جوانان زودتر از بزرگ سالان به دین مقدس اسلام و پیامبر(ص) ابراز علاقه کرده و ایمان مى آوردند. مصعب بن عمیر، نماینده ...(ادامه دارد)

 فهرست مطالب  مقاله بررسی مشکلات جوانان  

نواع بلوغ
سن بلوغ
پاورقیها
1. بلوغ شرعى
2. بلوغ جسمى
3. بلوغ جنسى
4. بلوغ اجتماعى
5. بلوغ روانى
6. بلوغ شخصیتى
7. بلوغ عقلى
تقدم بلوغ شرعى دختران بر پسران
بلوغ زودرس و دیررس
نشانه هاى بلوغ
بلوغ و بحران بیولوژیکى
راه هاى غلبه بر بحران
بلوغ و بحران عاطفى
بلوغ و ارتباط با هم سالان
بلوغ و ناسازگارى با والدین
بلوغ و احساسات مذهبى

بخشی از فهرست منابع مقاله بررسی مشکلات جوانان  

 احمد صبور اردوبادى، بلوغ، ص150ـ149.
 سید احمد احمدى، روان شناسى نوجوانان و جوانان، ص21.
محمدتقى فلسفى، جوان، ج1، ص97.
محمد پارسا، روان شناسى رشد کودک و نوجوان، ص219.
توضیح المسائل، مسئله 2252.
محمدتقى فلسفى، همان، ص99.
سید احمد احمدى، همان، ص19ـ18.
محمدتقى فلسفى، همان، ص107.
دبس، مراحل تربیت، ص162.
سید احمد احمدى، همان، ص22.
کنزالعمال، ج15، ص776.
سید احمد احمدى، همان، ص28.
 جان براد شاد، من ـ کودک ـ من، ترجمه دکتر داود محب على، ص294.



خرید و دانلود دانلود مقاله بررسى مشکلات جوانان


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.