دانلود پکیج شماره 1 رشته عمران.Doc

دانلود پکیج شماره 1 رشته عمران.Doc

دانلود پکیج شماره 1 رشته عمران

این پکیج به شرح زیر میباشد:

نوع فایل ها Word 

 

مجموع صفحات فایل ها : 144

 

بخش اول

گزارش کارآموزی رشته عمران      53صفحه

گرایش: کارهای عمومی ساختمان

مقدمه:

    دانشجویان رشته عمران در دوره کاردانی که دوسال به طول می انجامد با  درسهای تئوری آشنا میشوند وتا حدودی با مسائل مختلف ساختمان سازی آشنا میشوند ولی باز نیاز به کسب تجربه دارند وکسب این تجربه میسرنیست

   مگر انکه دانشجویان درسر کارمطالبی راکه در کتابها خوانده اند لمس کرده  وبا چشم خود طریقه انجام کارها راببینند وبه همین دلیل دو واحد رابه همین امر اختصاص داده اند که این واحدها جزو مهمترین واحدهای این دوره می باشد.

                                  

   فصل اول 

   بررسی بخشهای مرتبط بابخش علمی کارآموزی:

   اولین نیازطبیعی انسان غذا می باشد زیرا انسان بدون خوراک قادربه ادامه حیات نیست .دومین نیازانسان مسکن می باشد ومکانی که در ان زندگی میکند  وفرزندانش را بزگ میکند ودر ان به زندگی ادامه می دهد.

   مسکن تنها به ساختمان مسکونی ختم نمیشود بلکه شامل ساختمانهای اموزشی   ودرمانی واداری نیز میباشد.به همین دلیل تمام ارگانها ونهادها نیازمبرم به  ساختمان دارند.

     در تاسیس یک ساختمان نیازبه همکاری مهندس عمران ومعماروتکنسین  ساختمان وحتی مهندس برق وتاسیسات نیز میباشد به همین دلیل رشته عمران  مرتبط با تمام رشته هامیباشد...

  فهرست مطالب                                                          

مقدمه  2

       فصل اول

    بررسی بخشهای مرتبط بابخش کار آموزی        3

   بررسی آموخته ها و پیشنهادات           3

     فصل دوم

   تخریب                 4

   رعایت اصول ایمنی در تخریب          4

      فصل سوم

   تجهیز کارگاه          5

  انبار کردن سیمان 5

  پیاده کردن نقشه                   6

     فصل چهارم

گودبرداری پی کنی و پی سازی             8

گودبرداری در زمین‌های نامحدود           8

گودبرداری در زمین‌های محدود             8

شمع بندی (تنگ بستن بدنه‌های گود)     9

شمع بندی فولادی    10

پی کنی    10

پی و پی سازی        11

قالب بندی                12

   انواع قالب از لحاظ جنس     13

   قالب چوبی            13

 

 فصل پنجم

  آرماتوربندی          14

  هدف از بکار بردن فولاد در قطعات بتنی              14

   بستن میلگردها به همدیگر   15

    نحوه خم کردن میلگردها     16

  برش میلگردها      17

  آچار خم کن یا آچار F            18

   نحوه ساخت شناژهای افقی وعمودی    18

  قالب بندی شناژهای افقی و عمودی       19

  فاصله نگهدار یا لقمه             20

  قلاب انتهای میلگرد و اندازه استاندارد آن             20                       

فصل ششم

بتن سازی               21

  حمل بتن                22

  نسبت های اختلاط 24

  بتن ریزی              25

  تراکم کردن بتن     27

  معایب وجود هوا در بتن       27

  عمل آوردن بتن     29

  مدت عمل آوردن بتن            29

  بتن ریزی در هوای گرم       29

  بتن ریزی در هوای سرد       30

  بعضی از مسائلی که ممکن است در بتن تازه بوجود اید      30

  مشخصات نا مطلوب بتن اب انداخته    30                                          

  هم سطح کردن کف اتاقها با شناژ افقی  32

  قالب بندی شناژ های عمودی 32

  دیوار چینی            33

  نحوه پر کردن شنا ژهای عمودی          34

  قالب بندی سقف     34

  سقف تیرچه بلوک  35

 حمل ونقل وانبار کردن تیرچه ها           36

  بلوک       36

  میلگرد های ممان منفی         38

  میلگردهای حرارتی              38

  کلاف عرضی       39

  قلاب اتصال          40

  بتون ریزی سقف   40

  افت بتن (انقباض) 42

  عوامل موثر در افت              43

  راههای مقابله با افت             44

  خزش یا وارفتگی  44

  عوامل موثر بر خزش           45

  راههای مقابله با خزش          45

  خستگی در بتن      45

  روشهای مراقبت از بتن سقف               46

  شمشه گیری          47

 کف سازی              47

  سفید کاری یا کف مال گچ     48

  کشته کشی یا نازک کاری      48

 

 

بخش دوم

پروژه درس خاک شناسی

 فرسایش و راههای مقابله با آن  35صفحه

 

1- مقدمه

 فرسایش که به آلمانی  Abtrag وبه فرانسه وانگلیسی Erosion گفته  می‌‌شود، از کلمه لاتین Erodere  گرفته شده وعبارت است از فرسودگی و از بین رفتگی مداوم خاک سطح زمین (انتقال یا حرکت آن از نقطه ای به نقطه دیگر در سطح زمین) توسط آب یا باد[1].

خاک یکی از مهمترین منابع طبیعی هر کشور است. امروزه فرسایش خاک به عنوان خطری برای رفاه انسان و حتی برای حیات او به شمار می‌رود. در مناطقی که فرسایش کنترل نمی‌شود، خاک ها به تدریج فرسایش یافته، حاصلخیزی خود را از دست می دهند.

 فرسایش نه تنها سبب فقیر شدن خاک و متروک شدن مزارع می گردد و از این راه خسارات زیاد و جبران ناپذیری را به جا می گذارد، بلکه با رسوب مواد در آبراهه ها، مخازن سدها، بنادر و کاهش ظرفیت آبگیری آنها نیز زیانهای فراوانی را سبب می‌گردد. بنابر این نباید مساله حفاظت و حراست خاک را کوچک و کم اهمیت شمرد. 

اگر استفاده خاک بر اساس شناسایی استعداد و قدرت تولیدی آن ومبتنی بر رعایت اصول صحیح و علمی باشد، خاک از بین نمی رود[2]. فقط در سایه حمایت پوشش نباتی(درختان یا سایر گیاهان) بوده که فرسایش خاک بسیار کند شده و تعادلی در تشکیل و فرسایش خاک ایجاد گردیده است.

این تعادل مساعد که تحت تاثیرشرایط طبیعی حکمروا شده بود،از زمانی که بشر زمین را به منظور تهیه  محصول وبدست آوردن غذا و دیگر مایحتاج خود ،موردکشت و زرع قرار داد تا از آن به عنوان مرتع استفاده کرد، بر هم خورد و زمین ها در معرض فرسایش شدید و وسیع قرار گرفت .

بنابراین فرسایش قبل از آنکه مورد بهره برداری انسان قرارگیرد  نیز اتفاق می‌افتاده(فرسایش طبیعی) ولی از وقتی‌که انسان در آن به کشت و زرع پرداخت باعث فرسایش بیش از حد(فرسایش سریع وشدید) خاک شده است.

فهرست 

 1- مقدمه 3

2- اهمیت فرسایش  4

3- انواع فرسایش   5

4- مراحل مختلف فرسایش    7

5- اشکال مختلف فرسایش     8

6- اثر و نتیجه فرسایش        14

7- مبارزه با فرسایش خاک     17

8- مبارزه با فرسایش آبی      18

9- مبارزه با فرسایش بادی    29

10- منابع و مراجع 37

 

بخش سوم

طراحی و ارگونومی هتل  28صفحه

هدف ارگونومی در طراحی داخلی عبارت از بهبود کارکرد فیزیکی و روانی فضاهای داخلی ساختمان ها، هتل ها جهت تسهیل انجام فعالیتهای روزمره در آنها خواهد بود.

طراحی و نورپردازیبافترنگ اطاق خواب اشکال مختلف اطاق خوابطراحی کردکور اسیون و تجهیزات داخلیطراحی فضاهای عمومیدرب‌های ورودی و دسترسی از خارج به هتلورودی اصلی به هتل لابیفضاهای عرضه غذا و نوشیدنیفضاهای برگزاری مراسم و فعالیتهافضاهای ورزشیطراحی دفاتر اداریپیشخوان لابی و دفتر لابیحسابداریمدیریت ارشدفروش و تدارکاتپیشخوان و دفتر لابیآشپزخانهنمودار 4-4-نمودار مجاورت خدمات غذاییآشپزخانه اصلینگهداری ساختمان هتلتصاویر

 

بخش چهارم

عوامل موثر بر ایمن سازی راههای کوهستانی  15 صفحه

با توجه به اینکه عامل جاده در کنار دو عامل انسان و وسیله نقلیه در وقوع تصادفات  جاده ای نقش موثری دارد ، بنابراین ایمن سازی مطلوب و مناسب راهها از طریق اصلاح طرح هندسی راه ، ساماندهی بافت سطح جاده ( روسازی راه) ، و نصب انواع علائم و تجهیزات ایمنی راهها در کاهش سوانح و حوادث جاده ای حائز اهمیت خواهد بود .

اصلاح و ساماندهی طرح هندسی راه در راههایی که از مناطق کوهستانی و ناهموار می گذرند و اغلب دارای قوسهای افقی و عمودی زیادی هستند و همچنین در نقاطی که تقاطعهای همسطح وجود دارد ، از اهمیت بیشتری برخوردار است ، ضمن اینکه نصب علائم و تجهیزات ایمنی راهها یکی از قسمتهای ضروری مهندسی راه است و جاده ای که فاقد علائم ایمنی مطلوب و مناسب باشد ، رضایت بخش نخواهد بود ...

عوامل موثر بر ایمن سازی راههای کوهستانی عوامل موثر بر ایمن سازی راههای کوهستانی از طریق " اصلاح و ساماندهی طرح هندسی راه" : عوامل موثر بر ایمن سازی راههای کوهستانی از طریق " اصلاح و ساماندهی بافت سطح جاده ( روسازی راه )" الف) عبور بارهای ترافیکی سنگین و فوق سنگین از راههای کوهستانی :ب) حجم بالای ترافیک در راههای کوهستانی :ج) تاثیرات ناشی از شرایط آب و هوایی :عوامل موثر بر ایمن سازی راههای کوهستانی از طریق " طراحی و نصب علائم و تجهیزات ایمنی راهها " مهمترین عواملی که باعث آسیب رساندن به علائم افقی و عمودی و سایر تجهیزات ایمنی منصوبه در سطح راههای کوهستانی می گردد: الف) عبور بارهای ترافیکی سنگین و فوق سنگین از راههای کوهستانی :ب) حجم بالای ترافیک در راههای کوهستانی :ج) تاثیرات ناشی از شرایط آب و هوایی :ضوابط طرح هندسیزیبایی راهحفظ منابع طبیعی حفظ محیط انسانیمخارج ساختمان راهساختمان خیابان (جاده سازی)

 

بخش پنجم                                       

 فرم ها ونقش های نمادین درمساجد ایران 13صفحه

پیشگفتار

مدرس دانشکدۀ تجسمی دانشگاه هنر

مساجد اسلامی درسرزمین ایران،مثل همۀ ممالک اسلامی،جلوه ای اززیباییهای بصری ونمونۀ بارزی ازتلفیق وارتباط فرم های نمادین با باور-های عمیق اعتقادی است. اشکال الگویی وارتباطات سمبولیک درتمامی جوانب ونماهایشان به وضوح دیده می شود.« اساساً هنرهای دینی،به خصوص مساجد اسلامی دریک امر مشترکند وآن جنبۀ سمبولیک آنهاست،زیرا درهمۀ این هنرها،جهان سایه ای ازحقیقت ومرتبتی متعالی-ازآن است. ازاینجا درهنرهاهرگزقید به طبیعت که درمرتبۀ سایه است وجود ندارد. به همین جهت هرسمبولی،حقیقتی ماوراء این جهان پیدا می کند.سمبول ها اینجادرمقام دیداری است که از مرتبۀ خویش نزول کرده است تا بیان معانی متعالی کند. این معانی جزبا این سمبول ها وتشبیهات به بیان نمی آیند،هم چنان که قرآن ودیگرکتب دینی برای بیان حقایق معنوی،به زبان رمزواشاره سخن می گویند.»درمعماری مساجد نیز،نقوش گچبری ها،آجرکاری ها وکاشیکاری ها برمبنای معنای سمبولیک – هریک ازآنها وحس پویای زیبا پسندی مذهبی مردمان انتخاب می شوند. ختایی ها،اسلیمی ها ودیگرنقوش کاشیکاری که با رنگ های ملایم وتضادهای دلنشین کنارهم ودرلابلای هم می خزند،چشم را با منحنی های بیکران به هم بافته شان به مسیرهای بی انتهای ماًمنی نامعلوم وبهشتی گم شده سوق می دهند.بیشترین قسمت سطوح کاشیکاری به رنگ های سردی چون زنگاری ها،فیروزه ای ها ولاجوردی ها تعلق دارد. لاجوردی ها ورنگ های آبی خام ، عمق دارند که آدمی رابه بی نهایت وبه جهانی خیالی ودست نیافتنی می برند.آبی گستردگی ووسعت آسمان صاف رابه یاد می آورد. نشانۀ صلح است وبهجت وفرحناکی ورنگ بی گناهی ؛ نورآبی، کسانی راکه بی قرارند،آرام می کند. آبی همواره متوجه درون است وجنبه های -گوناگون روح آدمی را نشان می دهد، درفکروروح او وارد می شود وبا روان او پیوند می خورد، آبی معنی ایمان می دهد واشاره ای است به فضایی لایتناهی وروح . برای مردم مشرق زمین، آبی سمبل جاودانگی است. وقتی به تاریکی تیرگی می گراید، معنی وهم،بیم، وغم واندوه، یا مرگ وفنا به خود می گیرد. مردمان آیین پردازباستان ، به قداست فیروزه ای معتقد بودند. به زعم آنها، فیروزه سوی چشم را زیاد می کرد.رنگ رویش وتعالی بود، نازایی وبی باری را ازبین می برد، عزّت وسلامت نفس می آورد،ونقشی داشت درچیرگی نوربر ظلمت .لاجورد رنگ عالم مثال است، حکمت عالیۀ عالم علوی است. تماشای این رنگ، تماشای وسعت درون است، رسیدن به شعوررازناک وشهود متعالی است. آبی لاجورد، هستۀ تمثیل مراقبه ومشاهده است. بیانگر بیکرانگی آسمان آرام وتفکربرانگیز سحرگاهان صاف وصمیمی است...

 



خرید و دانلود دانلود پکیج شماره 1 رشته عمران.Doc


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.