رساله هتل

رساله هتل

فهرست مطالب

پیشگفتار.. 1

مقدمه. 2

برنامه ریزی تسهیلات.. 4

تجزیه و تحلیل امکان سنجی پروژه. 5

بخش اول : مطالعات                                                                                                

فصل اول : مطالعات استان و شهرستان                                                                                            7

خلاصه ای از بررسی خصوصیات استان  مازندران.. 8

تاریخچه مازندران 8

جغرافیای مازندران.. 8

آب و هوای استان مازندران.. 9 

آب و هوای معتدل خزری.. 9 

آب و هوای کوهستانی.. 9

توده هواهای موثر برآب و هوای مازندران 10

دوره سرد سال. 10

دوره گرم سال. 10

بادهایی که در مازندران می وزد. 10

شناخت کلی شهر قائمشهر.. 11

تاریخچه قائمشهر. 11 

پراکندگی جمعیت.. 12

موقعیت جغرافیایی.. 12

آب و هوا 13

موقعیت فرهنگی.. 14

رودخانه و منابع آب 14

رودخانه تالار. 14

رودخانه سیاه رود. 14

موقعیت مذهبی.. 15

جاذبه های توریستی.. 15

پارک ها و مکان های تفریحی.. 15

فصل دوم : بررسی نمونه های مشابه                                                                               18    

هتل تبریز. 17

هتل بلندمرتبه منچستر (معمار : یان سیمسون) 18

نتایجی از شیوه های معماری آثار نمونه ها 20

فصل سوم : فضاها و استانداردها                                                                                     23      

ضوابط استاندارد کیفیت خدمات گردشگری (سازمان میراث فرهنگی) 22

مقدمه. 22

حداقل شرایط لازم برای استاندارد هتل ها 22

ارزیابی امتیازات.. 22

شرایط کلی.. 24

پاکیزگی (نگاه کنید به اتاق خواب ها : خانه داری و کیفیت رختخواب) 24

خدمات کلی.. 25

خدمات توجه به میهمان.. 25

شرایط کلی پذیرش میهمان.. 25

رزرواسیون و قیمت ها 26

تسویه حساب میهمان.. 26

خدمات حفظ و نگهداری و باربری.. 27

خدمات رساندن پیغام. 27

رستوران.. 27

خدمات غذا و نوشابه. 28

خدمات نوشیدنی های سرد و گرم. 28

خدمات صبحانه. 28

خدمات ناهار. 28

خدمات شام. 29

نوشیدنی های سرد و گرم و غذای سبک... 29

خدمات عمومی اتاق (Room Service) 30

خدمات غذا در اتاق (ارائه خدامت غذا و نوشیدنی به صورت Room Service) 30

تلفن بیداری صبح (سرویس بیدار شدن میهمان) 30

واکسی.. 31

لباسشویی.. 31

اتاق خواب ها – آسایش میهمانان.. 31

کیفیت کلی.. 31

خانه داری.. 32

سجاده و وسایل نماز. 32

ابعاد و اندازه ی اتاق.. 32

کیفیت تخت و تشک خواب.. 32

کیفیت وسایل و تجهیزات خواب.. 33

گرمایش ، سرمایش و تهویه هوا 33

روشنایی.. 33

پنجره ها 33

کیفیت پرده ها 34

کیفیت کف پوش.... 34

مبلمان اتاق.. 34

یخچال. 35

تلویزیون.. 35

رادیو. 35

تلفن ها (همچنین نگاه کنید به استفاده از تلفن در محوطه های عمومی) 36

لوازم تحریر. 36

سشوار. 36

سوئیت ها 36

متفرقه. 37

سرویس های بهداشتی – زیر دوشی ها ، تسهیلات متصل به اتاق خواب و غیره. 37

کیفیت کلی در انواع حمام ها 37

نظافت و پاکیزگی حمام ها 37

وسایل حمام. 38

حوله ها و لوازم بهداشتی آرایشی.. 38

حمام ها و سرویس های بهداشتی اتاق ها 38

تعداد حمام ها و دسترسی.. 38

لگن دستشویی.. 38

اتاق خواب و توالت ها 39

دسترسی به توالت ها 39

کیفیت غذا 39

کیفیت کلی غذای میهمان.. 39

فضاهای عمومی.. 40

کیفیت کلی.. 40

محوطه ی پذیرش.... 40

خدمات عمومی.. 40

رستوران ها 41

نماز خانه. 41

محل نشیمن (لابی) 42

گرمایش ، سرمایش ، روشنایی و تهویه. 42

راهروها و راه پله ها 43

آسانسورها 43

تلفن عمومی.. 43

توالت های عمومی.. 44

محل پارک اتومبیل (پارکینگ) 44

محوطه ها و فضای سبز. 44

پیوست ها یا ساختمان های جانبی (در صورت وجود) 44

هتل های میراثی.. 44

فضاها و استانداردها (سازمان برنامه و بودجه) 46

چک لیست فضاها 46

طبقات اتاق های خواب.. 54

پلان برج. 56

تعیین ترکیب اتاق های خواب.. 57

آنالیز اتاقهای خواب.. 58

طرح اتاق خواب ها 61

خصوصیات میهمانان هتل. 61

مبلمان.. 62

انواع تخت اتاق های خواب.. 64

پلانهای اتاق های خواب.. 64

سوئیت ها 67

پلان سوئیت ها 68

دکوراسیون و تجهیزات داخلی.. 69

طراحی فضاهای عمومی.. 70

درب های ورودی و دسترسی از خارج به هتل. 71

لابی.. 73

اهداف برنامه ریزی.. 73

اهداف طراحی.. 75

فضاهای عرضه غذا و نوشیدنی.. 76

اهداف طراحی.. 79

گنجایش رستوران و پیشخوان عرضه نوشیدنی برای هتلهایی با ظفیت های مختلف... 80

فضاهای برگزای مراسم و فعالیت ها (FUNCTION SPACE) 83

خصوصیات فضاهای مخصوص برگزای مراسم و فعالیت ها 83

فضاهای ورزشی.. 87

چک لیست برای اماکن سلامت جسمانی.. 89

امکانات ورزشی بر حسب نوع هتل. 90

استخر شنا 90

کلوپ بدنسازی- ورزشی.. 91

پارکینگ... 92

تعداد توقف مورد نیاز برای انواع هتل ها به ازاء اتاق.. 93

تجزیه و تحلیل پارکینگ... 93

علائم و نمادها 95

دفاتر اداری.. 97

پلان دفاتر اداری.. 97

پیشخوان و دفتر لابی.. 98

چک لیست برای تجهیزات و وسایل دفتر لابی.. 100

دفتر حسابداری.. 100

دفتر مدیر اجرایی.. 101

دفاتر فروش و تداکات.. 102

فضاهای خدماتی پشتیبانی (دور از دید) 102

فضاهای آماده سازی غذا و انبار آذوقه. 103

آشپزخانه. 103

طراحی آشپزخانه اصلی.. 104

چک لیست آشپزخانه. 105

طراحی فضای انبارهای آذوقه و نوشیدنی.. 106

پلان آشپزخانه. 106

فضای بارانداز دریافت مواد اولیه، زباله و انبار عمومی.. 107

نواحی و فضاهای مربوط به کارکنان.. 108

دفاتر پرسنل و ثبت ساعات ورود و خروج. 108

رختکن ها وتوالتها 108

غذاخوری کارکنان.. 109

اسکان کارکنان.. 109

رختشویخانه و خانه داری.. 109

پلان فضاهای خدماتی دور از دید (پشتیبان) 111

بخش مهندسی و تاسیسات مکانیکی.. 111

فضاها و استانداردها (نویفرت) 112

طرح کلی هتل و فضاهای مورد نیاز. 112

رستوران‌ها- ارایه خدمات غذایی.. 114

آشپزخانه هتل. 116

آرایش های مختلف از اتاق و نقشه های حمام. 118

طرح‌های مختلف اتاق میهمان.. 119

هتل ها : مثال ها 122

بخش دوم : طراحی هتل تفریحی و گردشگری                                                      

فصل اول : مطالعات تحلیلی و شناخت سایت                                                                                                                      124

مبانی نظری طراحی

خرید و دانلود رساله هتل


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.