گزارش کارآموزی آشنایی با گیاه سویا

گزارش کارآموزی آشنایی با گیاه سویا

 

دانلود گزارش کارآموزی آشنایی با گیاه سویا

زراعت  و اصلاح نباتات   

فرمت فایل: ورد قابل ویرایش

تعداد صفحات: 63

 

 

 

فهرست مطالب:

فصل اول

آشنایی با مکان کارآموزی

جهاد کشاورزی را بشناسیم

فصل دوم :

((سویا))

1)مقدمه

2) تاریخچه

 3)خصوصیات گیاهی

1-3 ریشه

2-3 ساقه

3-3 برگ

4=3 گل

5-3 تیپ رشد

4) ساختمان دانه و ترکیب آن

5) اهلی شده و گونه های سویا

6) ژنتیک سویا

7) فن آوری زیستی

8) انواع بوته های سویا

9) گلدهی و گرده افشانی

10) روشهای تلاقی

11)تاثیر طول روز و دما بر روی گلدهی

12)روشهای اصلاح سویا

13) انتخاب به عنوان یک روش اصلاحی

14) هیبریداسیون به عنوان یک روشاصلاحی

15) تلاقی برگشتی

16) هدفهای اصلاح سویا

1-16) ازدیاد عملکرد

2-16) رسیدن به موقع

3-16) مقاومت به خوابیدگی و ریزش

4-16)مقاومت به بیماریها و نماتر

5-16) کیفیت وترکیب دانه

6-16) اصلاح واریته های خوراکی و علوفه ایی

7-16) اصلاح برای تنش های محیطی

17) فرآورده های جانبی

18) مصارف و اقتصاد فرآورده های سویا

19 ) مرکز تحقیقات و توسعه سبزیجات آسیا

20) نتیجه گیری

21) منابع

فصل اول

آشنایی با مکان کارآموزی

جهاد کشاورزی را بشناسیم

فصل دوم :

((سویا))

1)مقدمه

2) تاریخچه

 3)خصوصیات گیاهی

1-3 ریشه

2-3 ساقه

3-3 برگ

4=3 گل

5-3 تیپ رشد

4) ساختمان دانه و ترکیب آن

5) اهلی شده و گونه های سویا

6) ژنتیک سویا

7) فن آوری زیستی

8) انواع بوته های سویا

9) گلدهی و گرده افشانی

10) روشهای تلاقی

11)تاثیر طول روز و دما بر روی گلدهی

12)روشهای اصلاح سویا

13) انتخاب به عنوان یک روش اصلاحی

 

تاریخچه‌ سازمان‌ :

 وزارتخانه‌ جهاد کشاورزی‌ در سال‌ 1380 از ادغام‌ دو وزارت‌ جهاد سازندگی‌ و وزارت‌ کشاورزی‌ بوجود آمد. وزارت‌ جهاد سازندگی‌ از زمان‌ جنگ‌ و بعد از آن‌ کارهای‌ عمرانی‌ و سازندگی‌ مربوط‌ به‌ کشور از جمله‌ آسفالت‌ کردن‌ مسیرهای‌ روستایی‌، لوله‌ کشی‌ آب‌ و برق‌ رسانی‌ به‌ روستاها، برگزاری‌ کلاسهای‌ آموزشی‌ در زمینه‌ دام‌ و.... را انجام‌ می‌داد. و کارهای‌ مربوط‌ به‌ وزارت‌ کشاورزی‌ در واحدهای‌ زراعت‌ و باغبانی‌، ترویج‌ و مکانیزاسیون‌ و حفظ‌ نباتات‌ خلاصه‌ می‌شد و پس‌ از ادغام‌ کارهای‌ مشترک‌ این‌ دو وزارتخانه‌ یک‌ شده‌ و هر دو با هم‌ اهدافشان‌ مشترک‌ گردید.

 در حال‌ حاضر مدیریت‌ جهاد کشاورزی‌ شهرستان‌ اهواز از واحدهای‌ اداری‌ از قبیل‌ امور اداری‌ و مالی‌، دبیر خانه‌، روابط‌ عمومی‌ و پشتیبانی‌ تشکیل‌ شده‌ و واحدهای‌ فنی‌ آن‌ شامل‌ ترویج‌ (اداره‌ ترویج‌ و نظام‌ بهره‌ برداری‌)، حفظ‌ نباتات‌، مکانیزاسیون‌، باغبانی‌، مهندسی‌ زراعی‌ امور اراضی‌ می‌باشند.

 مراکز خدمات‌ :

 مراکز خدمات‌ شهرستان‌ اهواز در مسیرهای‌ مختلف‌ و به‌ تعداد 9 مرکز وجود دارند که‌ این‌ مراکز عبارتند از :

 حمیدیه‌، الهایی‌، گبیر، سوسیه‌ سادات‌، گمبوها، سفمه‌، غیزانیه‌ و شرکت‌ تعاونی‌ گندمزار کوثران‌ که‌ هر یک‌ از این‌ مراکز دهستانی‌ را تحت‌ پوشش‌ خود قرار می‌دهند.

 از وظایف‌ این‌ مراکز بر طرف‌ کردن‌ نیازهای‌ کشاورزان‌ در زمینه‌های‌ مختلف‌ از قبیل‌ تهیه‌ ماشین‌ آلات‌، بذور، برگزاری‌ کلاسهای‌ آموزشی‌، تهیه‌ کود و اجرای‌ بازدیدها می‌باشد البته‌ با هزینه‌ و اعتبارات‌ مدیریت‌ و حمایت‌ آن‌ صورت‌ می‌گیرد. در هر مرکز خدمات‌ 5-4 پرسنل‌ وجود دارد و مسئول‌ هر مرکز کارشناس‌ می‌باشد.

واحد حفظ‌ نباتات‌:

مجموعه‌ کارهایی‌ که‌ در جهت‌ حفظ‌ محصولات‌ کشاورزی‌ از گزند عوامل‌ زیان‌ آور انجام‌ می‌شود. این‌ عوامل‌ ممکن‌ است‌ اقدامات‌ ترویجی‌ باشد. ما وقتی‌ به‌ کشاورز یاد می‌دهیم‌ که‌ چگونه‌ سم‌ پاشی‌ کند حشرات‌ را بشناسد در واقع‌ ما تولید کنندگان‌ را آموزش‌ می‌دهیم‌ که‌ در جهت‌ حفظ‌ محصولات‌ کشاورزی‌ فعالیت‌ کند.



خرید و دانلود گزارش کارآموزی آشنایی با گیاه سویا


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.