تحقیق در مورد نبوت در نهج البلاغه

تحقیق در مورد نبوت در نهج البلاغه

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه23

مقدمه:

زمینه ظهور پیامبران

انحراف در شکل بت پرستى

     از جمله موضوعاتى که در نهج البلاغه در چند جا تکرار شده مساله نبوت است و رسیدگى به آن علاوه بر این که موضوعى از نهج البلاغه را براى ما روشن مى کند، یک مساله اساسى از مسائل اسلامى را نیز تبیین مى کند. مساله نبوت را نه تنها به عنوان یک مساله قابل تعقیب در نهج البلاغه مى توان بررسى کرد بلکه آن را می توان به عنوان یکى از مسائل بسیار اصولى و مهم ایدئولوژى اسلامى و محور سایر مسائل، مورد پیگیرى و فهمیدن قرار داد و در طیف وسیعى از مطالب و مباحثى که بر گرد این محور قرار مى گیرد، مسائل بسیارى از اسلام را جا داد، از جمله مساله توحید؛ و معتقدیم اگر بخواهیم به مساله توحید از ابعاد اجتماعى و کلا انقلابى آن نگاه کنیم باید آن را به عنوان مساله اى از مسائل نبوت تحت بررسى و پیگیرى قرار دهیم.

ما در این بحث عناوین مختلف و فصول گوناگونى از بحث نبوت را مطرح کرده و در ذیل این عناوین سخن على بن ابى طالب «ع» در نهج البلاغه را پیش کشیده و آن را شرح مى کنیم، تا در ضمن بحث از مسائل اسلامى بخش هاى مهمى از نهج البلاغه شریف ترجمه و تفسیر گردد.

براى شروع مباحث نبوت در نهج البلاغه، مقدمه اى را عنوان مى کنیم. ما در این بحث به مساله وحى نمى پردازیم بلکه به نبوت به چشم یک واقعیت تاریخى و یک حادثه تردیدناپذیر نگاه مى کنیم. بى گمان در تاریخ بشریت حادثه اى که ما نام آن را نبوت مى گذاریم اتفاق افتاده است و در وجود این حادثه میان ما و میان بى اعتقادان به نبوت اختلافى نیست، اختلاف در تفسیر این حادثه است، اختلاف در مضمون پیامى است که در این حادثه وجود دارد، اما در اصل حادثه در این واقعیت تاریخى میان ما و هیچ یک از انسان هایى که با تاریخ سر و کار دارند اختلافى وجود ندارد. موسى یک پدیده اى است که در تاریخ ثبت شده، عیسى و دیگر پیامبران با تاریخچه هاى کم و بیش روشن یا مبهم همینطور. ما در این بحث نبوت را با این دید مى نگریم یعنى این حادثه تاریخى را در نظر مى گیریم بعد در اطراف آن بحث مى کنیم. اولاً بحث مى کنیم که در هنگام وقوع این حادثه زمینه اجتماعى چگونه بوده است؟ یعنى این حادثه در چه موقعیت زمانى و تاریخى و در چه وضعیت اجتماعى واقع شده است؟ بعد بررسى مى کنیم که این حادثه از کجاى جامعه سر برآورده؟ از کدام طبقه؟ از کدام قشر؟ از چه تیپ انسانی، از پادشاهان، از مستضعفان، از عالمان و متفکران و اندیشمندان؟ بعد بحث و مطالعه می کنیم که این حادثه داراى چه جهت گیرى بود، آیا به سود طبقه خاصى مى اندیشید، آیا به سود مادیون مى اندیشید؟ آیا به جنبه هاى عرفانى و معنوى مى اندیشید؟ چه هدفى در کار بود؟ داراى چه جهت گیرى اجتماعى و فکرى بود؟ همچنین بحث مى کنیم که وقتى این حادثه واقع شد نخستین شعارى که این پیام آور آورد چه بود؟ نمى گوییم پیام آور از غیب، تا کسانى بگویند ما به غیب اعتقاد نداریم، این اختلاف را مى گذاریم براى بعد، به هر حال حادثه اى بود که پیام آورى در آن پیامى ارائه مى کرد، آیا این پیام، مخالفانى یا موافقانى در جامعه داشت یا نه؟ اگر داشت چه کسانى بودند، از چه قشر هایى و با چه انگیزه هایى در مخالفان، و نیز از چه قشرهایى و با



خرید و دانلود تحقیق در مورد نبوت در نهج البلاغه


دانلودفلسفه طبیعت در غرب

دانلودفلسفه طبیعت در غرب

 فلسفه طبیعت پیش از سقراط

نخستین فیلسوفان به دنبال تغییرات ظاهری بوده‌اند. آنها سعی داشته تا به قوانین‌ای جاودانه در طبیعت دست یابند. و آنچه را که در طبیعت رخ می‌داد از طریق طبیعت توضیح دهند. این روش و تفکر که مربوط به پیش از سقراط می‌باشد. بر ‌می‌گردد به سه فیلسوف از شهر میلتوس، طالس1 این فیلسوف یونانی آب را ماده اولیة همه چیز می‌دانست. زمانی که طالس در مصر به سر می‌برد. دقیقاً به حاصلخیزی مزارع بعد از طغیان و فرونشستن آب رودخانة نیل توجه داشته و دیده است که چگونه پس از هر بارندگی قورباغه‌ها و کوهها پیدا می‌شده‌اند. علاوه بر این شاید طالس دربارة تبدیل آب به یخ و بخار و تبدیل دوبارة آنها به آب نیز فکر کرده باشد. سرانجام طالس به این نتیجه رسید که همه چیز پر از خدایان است و به این ترتیب طالس تصور می‌کرد که جهان همه از نیروهای محرک نامریی است. مسلماً منظور او از خدایان نیز همین نیروهای محرک بوده است و به خدایان سروده‌های هومر ارتباطی ندارد.

 

فیلسوف دیگر یونانی که آناکسیماندروس2 نام دارد. اعتقاد داشته است . که جهان ما تنها یکی از جهان‌های بیشمار  است. و این جهان‌های بیشمار از ماده‌ای جاودان پدید آمده است ، به آن باز می‌گردند. منظور از ماده جاودان را نمی‌توان درک کرد ولی مسلماً وی بر خلاف طالس به ماده‌ای مشخص اشاره ندارد. شاید منظور او این باشد که آنچه به وجود آمده است باید متفاوت از به وجود آورنده‌اش باشد و از آنجا که هر چه به وجود بیاید، فانی است. پس باید به وجود آوردنده‌اش جاودان باشد. تا همه چیز بتواند از آن پدید آید و به آن باز گردد. بدین ترتیب روشن است که این مادة اولیه نمی‌تواند همین آب معمولی باشد.

 

 



خرید و دانلود دانلودفلسفه طبیعت در غرب


دانلود تحقیق آنزیمهای حائز اهمیت در آرد

دانلود تحقیق آنزیمهای حائز اهمیت در آرد

آنزیم ها همواره همراه با مواد بیولوژیکی مانند مواد غذایی هستند. در نتیجه یکی از عناصر مهم در فراوری مواد غذایی می باشند. در بین فرایند های مختلف مواد غذایی که در گذشته های دور مورد استفاده قرار می گرفتند تنها آنهایی موفقیت آمیز بودند که از آنزیم ها بهره می گرفتند. در ظاهر با مشاهده استفاده های موفقیت آمیز در آنزیم ها به وسیله افراد غیر متخصص می توان تصور کرد که این کار نیاز به تخصص موارد به عنوان مثال در غنا (Ghana) آفریقای غربی اب جوی محلی پیتو (Local pito) در اغلب موارد به وسیله آب جوسازان بی سواد از ذرت خوشه ای یا سور قوم (Sorghum) جوانه زده تیه می شوئد تولید کننده پیتو نمی داند که آنزیم ها عامل تولید محصول او هستند را و یا سایر تولید کنندگان پیتو در حال استفاده از یک علم می باشند. از دیدگاه یک متخصص آگاه بیوشیمی فرایند زمانی نمایان می شود که به تفسیل تفسیر گردد. انتشار کتاب های مختلف و اختصاص فصول مختلف از کتاب های گوناگون[1] و همچنین انتشار مقالات متعدد[2] در زمینه نقش انزیم ها در فراوری مواد غذایی نشانه اهمیت و و مداومت مساله می باشد. فرایند های بیوشیمیایی مختلف مانند تخمیر انعقاد شیر ترد شدن گوشت نتیجه فعالیت همین کاتالیزور های حیاتی (Biocatalysts)  هستند که قبلاً و به غلط تصور می شد که فقط پروتئینی
می باشند. در بر خی از کاربرد های آنزیم های تجاری کمک گرفته می شود فن آوری های (technology) آنزیمی موج.ود در مقایسه با فرایند های سنتی انزیم هایی با کیفیت مطلوب تر در دسترس قرار می دهند. استفاده از این آنزیم ها باعث اصلاح فرایند ها شده[3] هزینه را نیز کاهش می دهد[4] و حتی امکان تولید فراورده های جدید را نیز ممکن می سازد[5] گرچه در موارد زیادی از کاربر دهای انزیمی انزیم ها همراه با بافته های  زنده هستند در این موارد خوانندگان علاقه مند به منابع جلب دیگری مانند انزیم شناسی مواد غذایی[6] و آنزیم ها در فراوری مواد غذایی[7] ارجاع داده می شوند. هدف این بخش ارائه اطلاعات استفاده از آنزیم های تجازی در فراوری و فن اوری مواد غذایی به متخصصان و فن آوری اجرایی است.

نام گذاری آنزیم ها سالهاست که صورت گرفته است. در دنیای علم نام های پیشنهاد شده به وسیله استحادیه بین المللی کمیته شیمی حیاتی در مورد نام گذاری و طبقه بندی آنزیم ها[1] مورد استفاده قرار می گیرد. کمیته مذکور آنزیم ها را به شش گروه اصلی بر اساس نوع واکنش ای که انجام می دهند طبقه بندی می نماید.

شش گروه اصلی مذکور عبارتند از : 1) اکسید و ردوکتازها[2] 2) ترانسفرازها[3] 3) هیدرولازها[4] 4) لیازها[5] 5) ایزومراز ها[6] 6) لیگازها[7]

در این مجموعه نام گذاری هر آنزیم به وسیله پیشوند EC و تعدادی شمرده که به دنبال حروف مذکور قرار می گیرند و نقطه مکت پس از عر شماره مشخص می گردد. اولین شماره پس از حروف مذکور مربوط به گروه آنزیم هاست که در فوق به ان ها اشاره شد. سایر شماره ها به ترتیب زیر گروه و زیر گروه درجه بندی آنزیم ها را بر اساس طبیعت واکنشی که همراهی می کنند.

مشخص می نمایند نوع دیکری از نام گذاری نیز ار سوی شورای بین المللی[8] توصیه شده است که در آن از اسامی غیر علمی (عامیانه) استفاده می شود. در نام گذاری اخیر هر آنزیم را با افزودن پسوند آز[9] به آخر نام بستره آن مشخص می شود نام گذاری نوع سومی نیز معمولی است که در آن پسوند این[10] به نام منبع یا منشاء آنزیم اضافه
می گردد یک مثال معروف در این مورد آنزیم پا پائین[11] است که از گیاه پایا[12] استخراج می گردد. اسامی طبقه بندی انزیم ها تا حدودی پیچیده و هنگام کاربری و نوشتن خیلی طولانی هستند از این دو فن آوری و یا متخصصان اجرایی به طور مصلحتی از نام های غییر علمی (عامیانه) استفاده می نمایند در این بخش از خلاصه نام های غیر علمی (عامیانه) آنزیم ها استفاده می کنیم. همچنین آنزیم ها به صورت ساده ای به گروه های کلی بر اساس واکنش کلی آنها طبقه بندی شده اند (مثال : کربوهیدازها پروتع آزها و غیره)  در جاهایی که احتمال اشتباه وجود دارد هم نام عامیانه و هم نام ططبقه بندی ذکر شده است.

عوامل تنظیم کننده واکنش های آنزیمی :

عوامل مختلفی روی فعالیت آنزین ها و در نتیجه روی ضریب نرخ[13]  واکنش های انزیمی تاثیر می گذارند. برخی از این عوامل که پس از شناسایی کامل مورد بهره برداری متخصصان و فن اوران قرار می گیرند عبارت اند از : 1) غلظت قابل استفاده بودن بستره 2) غلظت انزیم 3) درجه حرارت 4) PH واکنش 5) مدت مجاورت آنزیم و بستره 6) وجود یا عدم وجود عوامل بازدارنده[14] و یا مواد فعال کننده[15].

به طور معمول وقتی غلظت بستره پایین است واکنش های آنزیمی روند درجه صفر[16] خواهند داشت در کاریرد های غذایی تراکم یا غلطت آنزیم ها در سطح پایینی است در حالی که غلطت بستره در مقایسه با آن خیلی بالا است از این رو ضریب نرخ واکنش اکثر چنین  فرایند های آنزیمی تابع روند درجه یک[17] است : dP/dT = k (S-P)

در رابطه فوق dP/dT عبارت است از ضریب نرخ تشکیل فرآورده P و (S-P) غلظت بستره در زمان معین بنابراین ضریب نرخ واکنش به مقدار بستره ی وجود بستگی دارد. یکی از موارد مهم استفاده از غلظت بستره بهره گیری از آن در اصطلاح پایداری آنزیم هاست. آنزیم ها با سرعت بیشتری در محلول های رقیق دچار واسرشتی[18] می گردند. در غلظت های بالایی از بستره : سطوح فعال[19] آنزین اشباع شده و در نتیجه پایداری آنها تقویت می گردد. قابل استفاده بودن بستره در بررسی های آنزیمی علمی بسیار مهم است. در ضمن وجود بستره به صورت قابل استقاده و با غلظت بالا بدین معنی نخواهد بود که حتماً واکنش صورت خواهد گرفت

شامل 55 صفحه فایل word قابل ویرایش



خرید و دانلود دانلود تحقیق آنزیمهای حائز اهمیت در آرد


دانلود فایل فلش هواوی huawei y625-u51بیلد نامبر c577b105 با لینک مستقیم

موضوع :

دانلود فایل فلش هواوی huawei y625-u51بیلد نامبر c577b105 با لینک مستقیم 

مشخصه فایل : 

huawei y625 firmeare(y625-u51, v100r001c577b105, czech republic).zip

تست شده و بدون اشکال

میتوانید فایل فلش این مدل گوشی را از طریق لینک مستقیم دانلود نمایید

با تشکر گروه آدا فایل

 

 

 

ز

a



خرید و دانلود دانلود فایل فلش هواوی huawei y625-u51بیلد نامبر c577b105 با لینک مستقیم


دانلود طرح توجیهی خدمات مکانیزاسیون کشاورزی

دانلود طرح توجیهی خدمات مکانیزاسیون کشاورزی

 

مشخصات این فایل
عنوان:خدمات مکانیزاسیون کشاورزی ( به مساحت 1500هکتار)
فرمت فایل : word( قابل ویرایش)
تعداد صفحه: 16

این طرح توجیهی درمورد خدمات مکانیزاسیون کشاورزی می باشد .

بخشی از متن طرح توجیهی خدمات مکانیزاسیون کشاورزی

خلاصه طرح:
موضوع طرح :    خدمات مکانیزاسیون کشاورزی
حوزه فعالیت 1500هکتار
دستگاه صادر کننده مجوز:    وزارت جهاد کشاورزی
ظرفیت اسمی تولیدات:    !#REF  هکتار
نوع تولیدات:    خدمات مکانیزاسیون کشاورزی
تعداد شاغلین:    14 نفر

مشخصات سرمایه گذاری طرح:
سرمایه گذاری کل طرح:    34/1401    میلیون ریال
سرمایه گذاری ثابت:    48/1335    میلیون ریال
سرمایه در گردش:    87/65    میلیون ریال
درآمد سالیانه:    79/1    میلیون ریال
سود ویژه:    36/382    میلیون ریال
دوره بازگشت سرمایه:    3/3    سال
نرخ باردهی سرمایه:    9/29%    درصد

مقدمه:
مکانیزاسیون کشاورزی در ایران از سال 1345 یعنی الی که قرارداد بین ایران و جمهوری رومانی به منظور خرید تراکتور و برخی از ادوات کشاورزی از آن منعقد گردید مطرح شد. مکانیزاسیون در کشاورزی مترادف با کلمه اتوماسیون در صنعت است که خود به معنی اتوماتیک کردن یا به عبارتی کم کردن کار کارگری می‌باشد. بدین ترتیب معنی اصلی مکانیزاسیون کشاورزی به استفاده از ماشین و موتور در کشاورزی جهت کاهش نیاز به نیروی کارگری می باشد.شایان ذکر است که این نیز هنگامی توجیه دارد که درآمد حاصل از کار کارگری کمتر از درآمد بدست آمده از جایگزین نمودن ماشین و موتور باشد.

بخشی از فهرست مطالب طرح توجیهی خدمات مکانیزاسیون کشاورزی

خلاصه طرح:
مقدمه:
سرمایه گذاری ثابت طرح
زمین محل اجرای طرح
محوطه سازی
ساختمانها
تأسیسات و تجهیزات
ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی
وسائل نقلیه و وسایل حمل و نقل داخل کارخانه
تجهیزات اداری و کارگاهی
هزینه های قبل از بهره برداری
هزینه ای ثابت طرح
هزینه های جاری طرح
مواد اولیه و بسته بندی
حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی
- حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی
هزینه سوخت و انرژی
استهلاک و تعمیر و نگهداری
جدول هزینه های جاری طرح
جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید
سرمایه در گردش
جدول سرمایه گذاری:
جدول فروش
میزان فروش در نقطه سر به سر
سود عملیاتی



خرید و دانلود دانلود طرح توجیهی خدمات مکانیزاسیون کشاورزی