عنوان : تولید روغن دانه انگور
تعداد صفحه : 51
فرمت : word (قابل ویرایش)
موضوع : پروژه کارآفرینی
خلاصه طرح کارآفرینی :
این روغن از دانه های انگور واریته Vitis vinifera بدست می آید روغن هسته انگور یک روغن خوشمزه و ایده آل برای آماده کردن غذاهای سرد وگرم است و سالهاست که در آشپزخانه های اروپا به خاطر طعم خوش و فواید بهداشتی آن به روغنهای دیگر ترجیح داده می شود.روغن هسته انگور از هسته های انگورهایی است که پس از آبگیری برای آب انگور و سرکه مصرف می شوند و در یک روند سالم جهت استحصال روغن مورد استفاده قرار می گیرد. روغن هسته انگور صد درصد طبیعی است و هیچ ماده شیمیایی به آن اضافه نمی شود این روغن بر خلاف روغنهای دیگر دود نمیکند و نمیسوزد. نه تنها بر طعم اصلی غذا تأثیر نمی گذارد بلکه اندکی طعم کره ای به آن می دهد و به همین دلیل و آنچه در زیر به آن اشاره خواهد شد مورد تحسین همگان قرار گرفته است.
تاریخچه پیدایش : در طول جنگ جهانی اول بعلت کمبود روغن خوراکی در آلمان و اتریش و مجارستان به روغن هسته انگور توجه شد تا بتواند جوابگوی کمبود باشد. از لحاظ تاریخی ابتدائی ترین کارها در سال 1560 میلادی بر روی روغن هسته انگور انجام شده و اولین گزارش ایجاد کارخانه تولید روغن هسته انگور به سال 1780 میلادی بر می گردد. در این صنعت بیشترین قدمت متعلق به ایتالیا بوده و آن هم بخاطر وجود تاکستانهای زیاد انگور و بالاتر بودن حجم تولید مشروب و آب انگور در این کشور گزارش شده است. در فرانسه نیز این صنعت در حدود سالهای 1919-1918 میلادی بنیان گذاشته شد و در سال 1940 میلادی (در زمان کمبود مواد غذایی در فرانسه) توجه زیادی به این روغن معطوف گردید.
فهرست :
فصل اول
معرفی محصول
تاریخچه پیدایش
معرفی و شناخت روغن دانه ی انگور
جدول میزان اسید های موجود در روغن هسته انگور
جدول خصوصیات شیمیایی هسته انگور
جدول خصوصیات فیزیکی روغن هسته انگور
جدول میزان درجه حرارت روغنها در حین ذخیره سازی، انتقال، بارگیری و تخلیه
مصارف و کاربرد های روغن هسته انگور
استاندارد های ملی و بین المللی
جدول استانداردهای بین المللی برای خواص فیزیکی و شیمیایی روغن هسته انگور
جدول ویژگی کیفی روغن پالایش شده هسته انگور
جدول استانداردهای بین المللی برای دانه های روغنی
استاندارد های موجود جهت بسته بندی روغن مطابق استاندارد ملی ایران
بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز
کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده روغن هسته انگور
فصل دوم
وضعیت عرضه و تقاضا
بررسی واحد های تولیدی و در دست اجرا
بررسی روند مصرف
فصل سوم
فرآیند روغن کشی و تصفیه روغن
مواد اولیه جهت روغن کشی
تفاله انگور
نمودار مواد حاصل از تفاله انگور
جداسازی هسته انگور از ضایعات کارخانه آب انگور گیری
آماده سازی دانه های روغنی
استخراج روغن
مکانیزم استخراج با حلال
نمودار واحد استخراج روغن از هسته انگور
استخراج بوسیله پیش پرس توسط حلال
تصویر پرس سرد
تصویر سیستم پرس سرد دوار
تصویر شستشو دهنده دوار
تصویر سیستم تمیز کردن دانه
تصفیه روغن
مراجل فرآیند تصفیه روغن
۱) صمغ گیری
۲) خنثی سازی
مراحل فرآیند صمغ گیری و خنثی سازی
نمودار مراحل فرآیند صمغ گیری و خنثی سازی
۳) بی رنگ گردن
مراحل فرآیند رنگ بری
۴) بی بو کردن
مراحل فرایند بی بو کردن
حداقل تجهیزات مورد نیاز خط تولید روغن هسته انگور
مرحله صمغ گیری و خنثی سازی روغن خام
مرحله رنگ بری
مرحله بی بو کردن
مرحله پرکردن و بسته بندی
تصویر واحد تصفیه روغن
تصویر فیلتر پرس
پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
برآورد هزینه
قیمت مواد اولیه
برآورد اقتصادی ساختمان و محوطه سازی
تصویر سالن آماده سازی هسته انگور
جدول و تصویر مشخصات فنی دستگاه روغن کشی شرکت الکترولوکس ساخت کشور سوئد – مدل ۲۰
محوطه سازی
جدول هزینه های محوطه سازی
ساختمان
ماشین آلات تولید و بسته بندی
تأسیسات
هزینه های برق رسانی در طرح
سایر تأسیسات
وسایط نقلیه
تجهیزات و وسایل اداری و خدماتی
هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده
هزینه های قبل از بهره برداری
قیمت تمام شده یک کیلوگرم روغن هسته انگور
سرمایه در گردش
برآورد حقوق و دستمزد
برآورد آب، برق، سوخت و ارتباطات
هزینه تعمیر و نگهداری و استهلاک
هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده تولید
جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید
نتیجه گیری
چالشهای کلیدی در تولید روغن هسته انگور
موارد مهم در فرآیند استخراج روغن از هسته انگور
مسائل اقتصادی
پیشنهادات
توجه : پس از پرداخت موفق لینک دانلود بلافاصله در اختیار شما قرار میگیرد و نیز به ایمیل شما ارسال میشود.
چکیده :
تعدد پروژه های مورد نیاز کشور در کلیه بخشها از یک سو و کمبود سرمایه از سوی دیگر سبب میشود تا ارزیابی اقتصادی طرحها به عنوان یکی از مهمترین معیارهای تصمیم گیری جهت پروژه ها مطرح گردد. اساس روشهای ارزیابی اقتصادی طرحها بر برآورد هزینه ها و فایده های طرح استوار می باشد . تلاش برای برآورد دقیق تر هزینه ها و فایده های طرح می تواند در کیفیت ارزیابی اقتصادی تاثیر مثبت فوق العاده ای داشته باشد . همانطور که عدم دقت در این زمینه می تواند موجب نتیجه گیریهای نادرست گردد. پروژه های تولید انرژی بر قابی در دهه اخیر با استفاده از روش نیروگاه حرارتی جایگزین مورد ارزیابی اقتصادی قرار گرفته اند. در این چار چوب کلیه هزینه های نیروگاه حرارتی جایگزین به عنوان در آمدهای طرح منظور می گردد. ( شامل هزینه های سرمایه گذاری اولیه و بهره برداری و نگهداری ) اما تا سالهای اخیر هزینه های ناشی از آلودگی محیط جهت تولید انرژی این نیروگاه ها نادیده گرفته شده است این مقاله می کوشد بر پایه آخرین اطلاعات ارائه شده در زمینه محاسبه هزینه خارجی آلاینده نیروگاههای حرراتی با استفاده از" روش تبدیل تعدیل شده " روشی را جهت وارد کردن هزینه های اجتماعی انواع آلاینده ها بر ارزیابی اقتصادی پروژه های برقابی ارائه دهد.
1- مقدمه:
محدودیت سرمایه سبب می شود تا ارزیابی اقتصادی پروژه ها و طرح های سرمایه گذاری به عنوان یکی از مهمترین معیارهای تصمیم گیری جهت بهگزینی ابعاد و اولویت بندی پروژه ها مطرح گردد . تلاش برای برآورد دقیق هزینه ها و فایده های طرح می تواند در کیفیت ارزیابی اقتصادی و دقت شاخص های اقتصادی بدست آمده تاثیر فوق العاده ای داشته باشد همانطور که عدم توجه مطلوب به این موضوع می تواند موجب نتیجه گیریهای نادرست گردد.
2-ارزیابی اقتصادی نیروگاههای برقابی :
روشی که به طور معمول برای ارزشگذاری فایده های پروژه های برقابی بکار گرفته می شود از دیدگاه ملی هزینه تولید انرژی و قدرت به وسیله نیروگاه حرارتی است که همان تقاضا را به مشابه برآورد می سازد در این مقاله مقایسه اقتصادی از دیدگاه ملی صورت گرفته است.
با توجه به تفاوت توزیع هزینه های نیروگاههای برقابی و حرارتی در طول زمان و تفاوت کیفیت انرژی تولید شده از نظر فنی و زیست محیطی، ارزشگذاری ومقایسه این دو شکل متفاوت تولید انرژی الکتریکی دشوار می گردد .
ومعادل سازی (Equivalence of kind)استفاده از تکنیکهای اقتصاد مهندسی و تلاش برای معادل سازی نوع
به ما امکان می دهد که طرح های مورد بررسی در شرایط اقتصادی همسان(Equivalence of time) زمان مقایسه شود .
عوامل گوناگونی می تواند نتایج مطالعات اقتصادی پروژه های برقابی را تحت تاثیر قرار دهند، عواملی نظیر نرخ تنزیل٬ نرخ ارز خارجی٬ هزینه های سوخت٬ ارزش ذاتی آب و هزینه های اجتماعی آلودگی هوا از مهمترین این عوامل هستند. توضیح مختصری در مورد هریک از این عوامل در این قسمت ضروری به نظر می رسد.
نرخ تنزیل - در واقع نشانگر محدودیت سرمایه است به همین سبب یکی از پارامترهای اساسی محاسبه در ارزشیابی های اقتصادی می باشد . بطوریکه نوسان نرخ تنزیل می تواند شاخص های اقتصادی را تحت تاثیر قرار دهد و طرح را از محدوده توجیه اقتصادی خارج نموده و یا آن را داخل این محدوده نماید .
نرخ ارز خارجی – از آنجا که برخی از اقلام مورد استفاده در محاسبات اقتصادی پروژه های برقابی ( چه در بخش هزینه ها و چه در بخش فایده ها ) دارای مقادیر ارزی می باشد . لذا تغییرات نرخ ارز خارجی به پول ملی میتواند در محاسبات اقتصادی پروژه های برقابی تاثیر داشته باشد.
هزینه سوخت- قیمت سوختهای فسیلی یکی از مهمترین اجزاء تشکیل دهنده هزینه های بهره برداری و نگهداری نیروگاههای حرارتی ( فایده طرحهای برقابی) می باشد . با توجه به مزیت نسبی گاز و ..... در کشور٬ ارزشگذاری درست قیمت سوخت از اهمیت ویژه ای برخوردار است و باید مورد توجه قرار گیرد.
ارزش ذاتی آب – آب مورد استفاده در پروژه های برقابی می تواند به منظور دیگری از جمله آب کشاورزی یا تامین آب شهری ارزش ایجاد کند. این ارزش جدای از هزینه های اجرای پروژه است و در واقع هزینه فرصت از دست رفته آب است که باید به این هزینه ها اضافه گردد. در حال حاضر پروژه های برقابی مورد بررسی٬ دارای آن میزان اراضی مناسب برای آبیاری در پایین دست و حتی نیازهای شهری جهت بهره برداری نیستند که بتوانند با منظورهای تولید انرژی به رقابت بپردازند. اما گسترس نیازها و تغییر در الگوی توسعه منطقه ای می تواند موجب افزایش ارزش ذاتی آب شود که می باید حتماً در محاسبات اقتصادی دخالت داده شود.
موارد فوق همگی از عوامل موثری هستند که تقریباً در ارزیابی اقتصادی به عمل آمده جهت پروژه های برقابی مورد توجه قرار می گریند. اما آنچه که تاکنون در ارزیابی اقتصادی پروژه های برقابی کمتر مورد توجه قرار گرفته است هزینه های اجتماعی، آلودگی می باشد . این مقاله سعی بر آن دارد با ارائه روشی جهت ارزیابی اقتصادی پروژه های برقابی با احتساب هزینه های اجتماعی آلودگی٬گامی در جهت ارزیابی های اقتصادی دقیق تر پروژه های برقابی بر دارد
3- بخش انرژی و اثرات زیست محیطی
با توجه به وسعت فعالیتهای بخش انرژی، مسائل زیست محیطی مرتبط با آن نیز دارای ابعاد گسترده ای میباشد که از آن جمله میتوان به آلودگی هوا٬آب و خاک در سطح محلی و منطقه ای و به مسائلی نظیر تغییرات اقلیمی و بارانهای اسیدی در سطح بین المللی اشاره نمود. در این میان آلودگی هوا و اثرات زیست محیطی منتج از آن دارای اهمیت خاصی بوده و بیشترین مسائل زیست محیطی بخش انرژی مرتبط با این آلودگی می باشد.
وذرات معلق از جمله آلاینده هایی هستند که به سبب تولید و مصرف انرژی الکتریکی بوجودCH,Co,So³,Co²,No²
می آیند. در این میان نیروگاههای حرارتی با توجه به سهم عمده آنها در تولید برق یکی از عوامل آلوده کننده محیط زیست بوده اند . که بعد از بخش حمل و نقل و صنعت بیشترین آلاینده را تولید نموده اند. جدول شماره 1 ٬میزلن نشر انواع آلاینده را از نیروگاههای کشور و جدول شماره 2 سهم نیروگاهها را در انتشار آلاینده در سطح کشور نشان می دهد.شاخص انتشار آلاینده های هوا از نیروگاههای مختلف نشان می دهد که نیروگاههای هوا از نیروگاههای مختلف (آنهم به میزان ناچیز) هیچگونه٬آلاینده دیگری تولید CO² نشان می دهد که نیروگاههای برقابی به غیر از
نمی نمایندو در واقع انرژی حاصل از نیروگاههای برقابی از نظر زیست محیطی انرژی پاکیزه ای می باشد . اخیراً از گیاهان موجود در دریاچه سدها منتشر شده است که البته هزینه آن(CH4 ) گزارشاتی مبنی بر تولید آلاینده متان چندان قابله ملاحظه نمی باشد .
4-هزینه های اجتماعی بخش انرژی
...
127 ص فایل Word
دانلود گزارش کارآموزی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گلستان
رشته کامپیوتر
فرمت فایل: ورد
تعداد صفحات: 20
مقدمه
کارآموزی همانطوری که از نام آن پیداست آموختن کارهایی در راستای با رشتۀ مورد نظرمی باشد؛ و همچنین به عنوان واحد درسی می باشد که بایستی در ابتدا کار آن را اخذ کرده سپس با توجه به آیین نامۀ تعیین شده در دانشگاه به مدت 240 ساعت درمکانی که با انتخاب خود ما و با تأیید دانشگاه صورت می گیرد سپری و گزارشی جهت ارائه آماده کنیم؛ اینجانب ابراهیم نوچمنی نیز با توجه به سیر مراحل و با سعی در رعایت هر چه بهتر به اتمام رساندن این دوره، ادراه کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گلستان را به عنوان مکان مورد نظر خود درنظر گرفته وپس از اتمام مراحل اداری به بخش بایگانی معرفی شدم، در آن بخش سرپرست در ابتدای کار با بیان شرح وظایف، وظیفه ای را که به عهدۀ من بود به من گوشزد کرد و با دقت در انجام وظایف توانستم کار با کامپیوتر را که در واقع ثبت نامه ها و کارهایی از قبیل جستجوی نامۀ مورد نظر و... بود به نحو احسن انجام دهم و همچنین در طی این دوره به ارزیابی کاربرد کامپیوتر در بخش های مختلف طبق فهرست تعیین شده پرداخته ام و تا حدودی به علم خود افزوده که به رشته تحریر درآورده و امیدورام که قابل قبول واقع گردد.
مقدمه
تقدیر و تشکر
فصل اول : آشنایی کلی با مکان کار آموزی
1ـ1 : تاریخچه
2ـ1 : چارت تشکیلات
3ـ1 : شرح وظایف
3ـ1 : شرح وظایف
3ـ1 : شرح وظایف
3ـ1 : شرح وظایف
3ـ1 : شرح وظایف
فصل دوم : ارزیابی بخش های مرتبط با رشته علمی کارآموز
1ـ2 : تاریخچه کامپیوتر
2ـ2 : تعریف کامپیوتر
3ـ2 : مزایای کامپیوتر
1ـ3ـ2 : مزایای کامپیوتر نسبت به انسان
2ـ3ـ2 : مزایای انسان نسبت به کامپیوتر
4ـ2 : کاربردهای کامپیوتر
1ـ4ـ2 : کاربرد کامپیوتر در اداره
فصل سوم : آزمون آموخته ها ونتایج و پیشنهادات
1ـ3 : آزمون آموخته ها
2ـ3 : نتایج
3ـ3 : پیشنهادات
فرمت فایل : word(قابل ویرایش)تعداد صفحات87
همزمان با تاسیس موسسة اصلاح و تهیه نهال و بذر در سال 1338، تحقیقات مربوط به محصولات سبزی و صیفی نیز با مبنای یک برنامه مدرن ابتدا برای شناخت ارقام بومی و محلی و سلکسیون و خالصسازی آنها شروع شد و سپس با ورود ژرم پلاسمهای جدید سیبزمینی و پیاز و سایر محصولات سبزی و صیفی برنامه شناخت ارقام مناسب جدید و سازگار خارجی از طریق روشهای علمی و آزمایشات مقایسه ارقام و تعیین نیازهای زراعی ارقام تولید بذر مادری و توزیع بذر گواهی شده پیریزی گردید. از سال 1358 بخش تحقیقات سبزی و صیفی به طور مستقل فعالیت›های خود را تحت مدیریت مؤسسة اصلاح و تهیه نهال و بذر ادامه دارد و در سال 1376 تحقیقات صیفی و سبزی به ورامین منتقل گردید و فعالیتهای محصولات سیب زمینی و پیاز و حبوبات آبی تحت بخش تحقیقات سیب زمینی و پیاز در کرج فعالیتهای خود را شروع نمود و در حال حاضر تحقیق این بخش در 20 مرکز تحقیقاتی کشاورزی به اجرای طرحهای تحقیقاتی در زمینة محصولات ذیر بط اشتغال دارند.
از نظر کادر فنی این بخش شامل دو نفر دکتر و 24 نفر کارشناس ارشد به عنوان پژوهنده و 24 نفر کارشناس و 39 نفر افراد دیگر کادر میباشد.
در حال حاضر دکتر سپهوند در سال 1383 ریاست بخش را بر عهده دارند که خود ایشان هم در زمینة پیاز تحقیقاتی را انجام داده اند.
این بخش علاوه بر انجام فعالیتهای تحقیقاتی در زمینة پیاز و سیبزمینی و حبوبات آبی فعالیتهای جنبی دیگری را نیز انجام میدهند که به قرار زیر است:
1 ـ مشارکت در برگزاری و تدریس کلاسهای از آموزی کارشناسان و تکنسینهای تحقیقاتی.
2 ـ برنامه ریزی در خصوص کارآموزی تابستانه دانشجویان مقاطع کارشناسی و کاردانی.
بذرکاری خطی یا خط کار:
این نوع بذر کارها به این طریق عمل می کنند که ابتدا شیارهایی در زمین باز نموده وبذرها را به طور مسلسل به داخل این شیارها می ریزند وسپس روی بذرها را می پوشانند بعضی از این ماشین ها مجهز به وسائلی هستند که توسط آنها می توان عفق کاشت وفاصله ردیفها را نیز تغییر داد. همچنین مقدار بذر را هم می توان در واحد سطح تنظیم نمود.
بذرکار گیرابی:
گیه کاری مانند ردیف کارها می باشد به این صفی که بذور باید با فاصله کاشت شود ومعمولاً بذرها را روی خط ولی با فاصله معین می کارند. که در زمان کاشت، بذر را در شکاف ایجاد شده در هر محل به جای یک بذر چند بذر ریخته می شود.
ب) ماشین های کاشت سیب زمینی:
کاشت سیب زمینی یا دست کاری بسیار پر زحمت که با کنری انجام می گرفت بنابراین ساخت ماشین های سیب زمینی کار توام با کود پاش یک خدمت ارزشمندی به جامعه انسانی شد. با این نوع ماشین ها می توان سیب زمینی ها را در فاصله های معین روی ردیف، در عقل مطلوبی از خاک قرار داد. کود شیمیایی را هم در کنار و زیر سطح بذر قرار میدهند وروی بذر را کود می پوشانند. ماشینهای سیب زمینی کار ممکن است یک و یا چند ردیف باشند. وبه دو نوع: خودکار و نیمه خودکار تقسیم بندی می شود که در نوع نیمه خودکار سیب زمینی توسط کارگر به موزع داده ویا در لوله سقوط انداخته میشود. اما در نوع خودکار توسط ماشین این عمل صورت می گیرد.
ج) ماشین های نشاد کار:
نشا کارها یکی دیگر از ماشین های مهم کاشت است که با این ماشین ها می توان گیاهانی در خزانه کاشته شده بیرون آورد ودر زمین اصلی کشت نمود مثل گوجه فرنگی، توتون، برنج، بادمجان، کلم و کاهو.
ماشین های داشت:
معمولاً پس از کاشت علفهای هرز مانند یک میهمان ناخوانده مواد غذائی وآب مورد نیاز زراعت را مورد استفاده خود قرار می دهند. وچون قوی تر گیاه است سریع تر رشد نموده وسطح مزرعه را می پوشاند. ومحیط زیست را برای گیاه اصلی تنگ می کنند وگاهی آن را خفه می نماید. برای از بین بردن علفهای هرز از وسایل زیر استفاده می گردد.
1) سم پاش ها:
سم پاش ها زمانی به کار گرفته می شوند که یک سری آفات وبیماریهای قارچی محصولات را تهدید کند در این صورت باید بدون فوت وقت به مبارزه با آنها پرداخت سم ها را داخل مخزن سم پاش ریخته وپس از آنکه نصف تا دو سوم حجم آن را از محلول سم پر کرد وتلمبه می زنند که در قسمت بالای مخزن فشاری حدود(6-5) اتمسفر ایجاد می شود وباباز کردن شیر خروجی مایع تحت فشار خارج میشود. در حین کار فشار باید کنترل شود. ظرفیت مخزن ها معمولاً بین 19-10 لیتر
شامل 15 صفحه word