دانلود پکیج رشته های آموزشی و علوم تربیتی و اجتماعی
این پکیج شامل 11 فایل پاورپوینت و 2 فایل Word بشرح زیر میباشد:
برای مشاهده ی فهرست کلی این پکیج اینجا را کلیک کنید
فایل اول:
پاورپوینت با عنوان مقدمات تکنولوژی آموزشی که شامل 217 اسلاید و بشرح زیر میباشد:
نوع فایل : PowerPoint
ویژه ی رشته های علوم تربیتی، مدیریت وبرنامه ریزی آموزشی و .......
فهرست محتوا
بخش اول : تاریخ و مفهوم تکنولوژی آموزشی در جهان .بخش دوم : آشنایی با طراحی منظم آموزشی .3 . بخش سوم : معرفی رسانه ها .هدف های کلی :آشنایی با تکنولوژی آموزشی ،تاریخچه و مفاهیم وابسته آشنایی با مفهوم تکنولوژی آموزشی ، طراحی منظم آموزشی و انواع رسانه ها .مفهوم تکنولوژی آموزشیمرحله اول- ابزار و وسایل مرحله دوم- مواد آموزشیمرحله سوم- نظامهای درسیمرحله چهارم- نظامهای آموزشیمرحله پنجم- نظامهای اجتماعی تعریف تکنولوژی آموزشیتکنولوژی آموزشی در ایران تعریف سیستم سیستم برتر نگرش سیستمتیک بازخورد یا تحلیل ارزشیابیتعریف ارتباط انواع مدل ارتباطی و قیاس آنها محدودیتهای طلق شفاف محدودیتهای اسلاید صفحههای لیزری اسلاید محاسن رادیو تلفن رسانههای شنیداری- دیداری متحرک و دیداری متحرک فیلم محاسن فیلم محدودیتهای فیلم دستگاه نوار ویدئو محاسن نوار ویدئو انواع سه بعدیها نمونههامدلهابرشها ماکتها محاسن سه بعدی محدودیتهای سه بعدی منابع انسانی و موقعیتها کامپیوترو...........
فایل دوم:
پاورپوینت با عنوان اهداف اساسی طرح ارزشیابی توصیفی که شامل 10 اسلاید بهمراه توضیحات و بشرح زیر میباشد:
نوع فایل : PowerPoint
ویژه ی رشته های علوم تربیتی، مدیریت وبرنامه ریزی آموزشی و .......
فهرست
طرح مساله مقالهبهبود کیفیت فرایند یاددهی- یادگیریفراهم نمودن زمینه مناسب برای حذف فرهنگ 20 گراییتاکید بر اهداف آموزش و پرورش به جای تاکید بر محتوای کتاب هافراهم نمودن زمینه مناسب برای حذف حاکمیت مطلق امتحانات پایانی در تعیین سرنوشت تحصیلی دانش آموزانافزایش بهداشت روانی محیط یاد دهی - یادگیری با کاهش فشارهای روانی ناشی از نظام ارزشیابی موجودراهبرد های تحقق اهداف طرح ارزشیابی توصیفیابزارهای ارزشیابی توصیفیصلاحیت های سنجشبرخی ازیافته ها و پیشنهاد های ارزشیابی اجرای پیش آزمایشی طرح ارزشیابی توصیفی در سال تحصیلی 82- 1381برخی از نتایج پایش طرح ارزشیابی توصیفی در سال اول اجرای آزمایشی 83-1382برخی ازنتایج ارزشیابی طرح ارزشیابی توصیفی پس از سه سال اجرای آزمایشینتیجه گیری
فایل سوم:
پاورپوینت با عنوان فن آوری ارتباطات و اطلاعات و تحولات آموزشی که شامل 28 اسلاید و بشرح زیر میباشد:
نوع فایل : PowerPoint
*ویژه ی رشته های علوم تربیتی، مدیریت وبرنامه ریزی آموزشی و .......
فهرست
عصر جامعه دانش پایه و انقلاب نوین آموزشیعصر دیجیتال: عصر جامعه دانش پایهوقوع ” پدیده شبکه“توانمند سازی و برابرسازی شیوه ها ی انقلاب نوین آموزشیمهمترین روندهای انقلاب آموزشیخلاقیت و نظام سنتی آموزشی موانع ریشه ای در خلاقیت پروری جواناننتایج آسیب دیدگی کودکانراهکارهای رشد خلاقیتتجربه بنیاد دانش وهنرچشم انداز:مأموریت:فعالیتهای بنیادشبکه مدرسه Schoolnetدرگاه (پورتال) شبکه مدرسهسایر امکانات درگاه اسکول نتتصاویری از کلاسهای آموزشی آموزش سخت افزاربرنامه های پژوهشی و مطالعاتیمرکز فناوری اطلاعات زاهدانفعالیتهای مرکز فناوری اطلاعات زاهدانطرحهای فرهنگی- تکنولوژیکبازپروری بچه های بم:الگوی پیشنهادی
فایل چهارم:
پاورپوینت با عنوان مدیریت آموزش و پرورش کاشان که شامل 25 اسلاید و بشرح زیر میباشد:
*نقش دانش آموزان در توسعه عدالت
نوع فایل : PowerPoint
ویژه ی رشته های علوم تربیتی، مدیریت وبرنامه ریزی آموزشی و .......
چگونه مقاله بنویسیم ؟
انتخاب موضوع
جستجوی منابع
انتخاب روش
فهرست مطالب
فصل اول : کلیات
برای تعلیم و تربیت صحیح دینی باید بین اهداف نهادهای آموزشی و تربیتی وحدت و هماهنگی باشد هماهنگی و همانندی الگویهای رفتاری در محیط خانه و مدرسه تضمین کننده امنیت خاطر برای دانش آموزان می باشد . مشاهده هر گونه تضاد و تعارض و دوگانگی در رفتار الگوها تربیت دینی را مختل می سازد زمانی که جو غالب نظام ارزشی و شیوه های تربیتی در محیط خانواده و مدرسه هماهنگ نباشد این فرزند خانه و شاگرد مدرسه دچار دوگانگی و تردید می شود که تحمل هر دو الگو یا انتخاب یکی از دو الگو برایش سخت و دشوار است
فایل پنجم:
پاورپوینت برنامه ریزی آموزشی و درسی که شامل 120 اسلاید و بشرح زیر میباشد:
نوع فایل : PowerPoint
ویژه ی رشته های علوم تربیتی، مدیریت وبرنامه ریزی آموزشی و .......
معرفی ، مسایل برنامه ریزی آموزشی و درسی ــ برنامه ریزی آموزشی و درســــی (مفاهیم و نظریــات) ـــ منابـــع اطلاعــات برای برنامه ریـــــزی درســـی (مبانی برنامه ریزی درسی) ــ اطلاعات درباره جامعه ــ مبانـــی فلسفی برنامه ریزی درســـی ــ اطلاعـــات درباره معرفت و دانش بشری ــ طرح ریزی برنامـــه های درســـی ــ انواع طرح هــای برنامــه درســــی ــ ارزشیابی برنامه های درسی .
هر کدام از این فصــل ها در هر جلســـه با استفـاده از روشــهای مناســــب تدریس برای دانشجویان در ساعات معین تدریس می شود.
هدف کلی : دانشجویان رشته ی علوم تربیتی با گذراندن این درس ضمن آشنایی با مفاهیم ، مسایل و نظریات و روشهای برنامه ریزی و مبانی فلسفی برنامه ریزی درس و انواع طرحهای مربوط به برنامه درسی را فرا می گیرند.
اهداف رفتاری :
1ــ آشنایی با مسایل برنامه ریزی آموزشی و درسی
2ــ آشنایی دانشجویان با برنامه ریزی آموزشی و درسی (دانشجویان می توانند مفاهیم و نظریات مربوط به برنامه درسی را تعریف کرده و شرح دهند.
مقدمات برنامه ریزی آموزشـــی و درسی در رشته علوم تربیتــی جزو دروس اصلــــی می باشد و این درس پیش نیاز اصول برنامه ریزی آموزشی و اصــــول برنامه ریزی درسـی می باشـد که دانشجویــان بدون گذرانــدن این درس نمی توانند دروس اصول برنامه ریزی آموزش و اصول برنامه ریزی درس را پاس نمایند.
پیشگفتار
زمانـی که تلاش برای توسعه در کشــورهای «جهــــان ســوم» آغاز شــد، آموزش و پرورش به دلیــل مزایای اجتماعی اقتصــــادی اش ، وکسب برتری ها موردتوجه بیشتری قرارگرفت وتوزیع آموزش وپرورش درسطح کشوروچگونگی بهره مندی افراداز آن یکی از شاخص های پیشرفت اجتمـــاعی به حساب آمد. اما به دلیل محدود بودن منابع انسانی و مالی و گونه گونی تقاضا برای دستیابی به آن بحث شدیــدی را میان تصمیم گیرندگان به وجود آورد و لزوم اتخـــــاذ شیوه های انقلابـــی برای برنامه ریزی متناســب با تحولات اجتماعی و تربیتــــی را موجب گردید.
فهرست مطالب
عنوان
پیشگفتار
مقدمه
فایل ششم:
پاورپوینت مهارتهای آموزشی و پرورشی( روشها و فنون تدریس) که شامل 376 اسلاید و بشرح زیر میباشد:
نوع فایل : PowerPoint
ویژه ی رشته های علوم تربیتی، مدیریت وبرنامه ریزی آموزشی و .......
بخش اول: یادگیریفصل اول: نظریه های یادگیریفصل دوم: الگوهای یادگیریبخش دوم: ارتباط و تدریسفصل سوم: ارتباط و اثر آن درفرایند تدریس- یادگیریفصل چهارم: نظریه های تدریسبخش سوم : مهارتهای آموزشی پیش از تدریسفصل پنجم : شناخت و تدوین هدفهای آموزشیفصل ششم: تحلیل آموزشیفصل هفتم : محتوا، روش و وسیلهفصل هشتم: تحلیل نظام ارزشیابی و کاربرد طراحی آموزشیبخش چهارم فعالیت های آموزشی ضمن تدریسفصل نهم: الگوهای تدریسفصل دهم : روشهای تدریس سنتی و متداولفصل یازدهم: روشهای جدید تدریسبخش پنجم: مهارتهای آموزشی بعد از تدریسفصل دوازدهم: مفاهیم کلی ارزشیابیفصل سیزدهم: روشهای مختلف ارزشیابی
فایل هفتم:
پاورپوینت با عنوان شیوه های مطالعه که شامل 158 اسلاید و بشرح زیر میباشد:
نوع فایل : PowerPoint
ویژه ی رشته های علوم تربیتی، مدیریت وبرنامه ریزی آموزشی و .......
ابتدا کلیات نحوه مطالعه و خواندن از طریق معرفی ابزارهای مورد استفاده در مطالعه توضیح داده می شود .
روش های مختلف افزایش سرعت مطالعه از طریق مطالب خواندنی مختلف شامل روزنامه ، کتاب و غیره شرح داده می شود .
انواع خواندن ، به قصد سرگرمی و لذت ، یادگیری ، مطالب درسی و غیره و ویژگی های نوع خواندن هر کدام توضیح داده می شود .
روش های طبقه بندی مطالب خواندنی به قصد حفظ و یادآوری در آینده و روش و نحوه یادداشت برداری و مرور مطالب نیز به طور مفصل آمده است .
هدف های افزایش سرعت مطالعه به قصد یادگیری خلاق ، توسعه اقتصادی صرفه جویی دروقت ، تفکر و تعقل ، توسعه فرهنگی و غیره ، به عنوان هدف نهایی یادگیری روشهای مطالعه شرح داده شده است
بخش اول
فصل 1 : یادگیری خلاق درک خلاقانه و به خاطر سپاری همیشگی تمامی مطالب
هدف
هدفی که برای دوره آموزشی یادگیری خلاق در نظر گرفته شده ، بر مبنای تعریف آن تعیین گردیده است و آن عبارتست از : درک کامل و خلاقانه ، به خاطر سپاری همیشگی تمامی مطالب و بدون فراموشی با یک بار یادگیری افزایش سرعت مطالعه و به خاطر آوری راحت و کامل .
فصل 2
گام نخست :
افزایش سرعت مطالعه
مطالعه از جمله شیوه های یادگیری کلامی می باشد که در کنار شکل گفتاری – دیگر شیوه یادگیری کلامی – قرار دارد .
هر دو شیوه گفتاری و نوشتاری مهمترین شیوه های کسب و انتقال اطلاعات به حافظه می باشند که حس شنوایی در شکل گفتاری ، و حس بینایی در شکل نوشتاری یادگیری کلامی ، امر کسب اطلاعات را بعهده دارند .
فصل 3
بروز آفات مطالعه
فصل 4
مبانی و شیوه های افزایش سرعت مطالعه
فصل 5
شیوه های افزایش سرعت طالعه
افزایش قطعی و دستیابی به آخرین کرانه ها در سرعت مطالعه
بخش دوم
فصل 6
بهره وری و شرایط مطالعه
فصل 7
طرح شبکه ای
بازدهی و روش مطالعه
پژوهشهای بیشماری که درباره شیوه های مختلف مطالعه انجام گرفته است ، همگی بر این نکته توافق دارند که: بیشترین بازدهی در مطالعه بر مبنای یادداشت برداری حاصل می شود .
فصل 8
خواندن متون مختلف
فصل 9
نظام مطالعه برتر
بخش سوم
فصل 10
یادگیری خلاق
فصل 11
شناخت حافظه
در تعریفی از حافظه ، می توان آن را دستگاهی دانست که بوسیله آن نگهداری و بازیابی مطالب صورت می گیرد .
فصل 12
تداعی : پیوند برای پایداری
یکی از ابزار مهم یاد یاری ، نظام تداعی است
بهره گیری از نظام تداعی در هنگام مطالعه و به خاطر سپاری مطالب ، موجب پایداری داده ها در حافظه و کمک به بازیابی کامل آن می گردد .
فصل 14
نظام های یادیاری
فصل 15
ضمیر نا خود اگاه و تصویر ذهنی
فایل هشتم:
پاورپوینت با موضوع روشهای ارزشیابی آموزشی که شامل 240 اسلاید و بشرح زیر میباشد:
نوع فایل : PowerPoint
*ویژه ی رشته های علوم تربیتی، مدیریت وبرنامه ریزی آموزشی و .......
هدف نهایی:دانشجویان رشته علوم تربیتی با مطالعه این مجموعه روشهای مختلف ارزشیابی آموزشی و چگونگی کاربرد آنها را یاد می گیرند.
دانشجویان رشته علوم تربیتی پس از مطالعه مطالب این مجموعه
.1با روند تکوینی ارزشیابی آموزشی آشنا می شوند.
.2الگوهای مختلف ارزشیابی را مورد بررسی قرار می دهند.
.3رابطه ارزشیابی را مورد بررسی قرار می دهند
.4رابطه ارزشیابی و هدفهای آموزشی را درک می کنند
.5آزمونهای هنجاری و ملاکی را مقایسه می کنند
چگونگی اندازه گیری عملکردهای عاطفی را می آموزندبا طرحهای مختلف ارزشیابی آشنا می شوندپگونگی نمونه گیری در ارزشیابی را می آموزندبا روش تهیه گزارش یافته های ارزشیابی آشنا می شوندبه کاربرد اصول و مفاهیم آموخته در این درس علاقه مند می شوندفهرست کلی
فصل اول
دور نمای ارزشیابی آموزشی
دانشجویان پس از مطالعه مطالب این فصل :
سیر تحول ارزشیابی آموزشی را در میابند.
مفاهیم و دیدگاه های مختلف دربارۀ ارزشیابی را می آموزند
مفهوم ارزشیابی را با مفاهیم اندازه گیری ،ارزیابی،پاسخ گویی و پژوهش مورد مقایسه قرار می دهند.
فصل دوم
الگوهای ارزشیابی
دانشجویان پس از مطالعۀ مطالب این فصل :
به علل بهره گیری از الگوهای متفاوت ارزشیابی پی می برند.
الگوهای مختلف ارزشیابی را مورد تحلیل و مقایسه قرار می دهند.
به بهره گیری از الگوهای ارزشیابی،متناسب با شرایط و موقعیتهای مختلف علاقه مند می شوند.
فصل سوم
ارزشیابی و هدفهای آموزشی
دانشجویان پس از مطالعۀ مطالب این فصل:
با هدفهای آموزشی و ویژگیهای آنها آشنا می شوند
نقش و اهمیت هدفهای آموزشی را درک می کنند
هدفهای کلی و رفتاری را می شناسند
به نقش و اهمیت هدفهای آموزشی در ارزش یابی پی می برند.
سطوح مختلف هدفها را در هر یک از حوزه های شناختی و عاطفی می آموزند
نسبت به تدوین اهداف آموزشی در وزه های مختلف اقدام می کنند.
در نوشتن اهداف آموزشی مهارت پیدا می کنند.
فصل چهارم
ارزشیابی و اندازه گیری
دانش جویان پس از مطالب این فصل:
با مفاهیم اندازه گیری و ارزشیابی در آموزش آشنا می شوند
ویژگیهای ابزارهای اندازه گیری را می شناسند
انواع آزمون و ویژگیهای هر کدام را می آموزند
چگونگی استاندارد کردن آزمونهای پیشرفت تحصیلی را یاد می گیرند.
روشهای تعیین سطح دشواری و قدرت تفکیک را می آموزند
با مفهوم روایی و پایایی در آزمونها آشنا می شوند.
فصل پنجم
ارزشیابی و اندازه گیری”آزمونهای ملاکی“
دانشجویان پس از مطالعه مطالب این فصل: