بررسی روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی

بررسی روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی

روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی

 

با فرمت قابل ویرایش word

 

فهرست مطالب:

مقدمه                                                                                                                   4

هیدرولیز نشاسته بااسید                                                                                              5

معایب استفاده از روش اسیدی برای تولید شربت گلوکز                                                       6                                                                       

روش های تولید قند مایع گلوکزی :                                                                               6

هیدرولیز اسیدی به روش غیر مداوم 7سیستم مداوم هیدرولیز                                                                                                8هیدرولیز اسید – آنزیم 9هیدرولیز آنزیم _ آنزیم غیر مداوم 10

منابع                                                                                                                   10



خرید و دانلود بررسی روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.