دانلود نمونه سوالات آشپزی درجه یک | 220 سوال فنی حرفه ای با جواب

دانلود نمونه سوالات آشپزی درجه یک | 220 سوال فنی حرفه ای با جواب

این مجموعه مناسب برای هنرجویان هنرستان های فنی و کاردانش و همچنین هنرجویان سازمان  فنی و حرفه ای و سایر آموزشگاه ها جهت آمادگی آزمون می باشد  فرمت فایل: پی دی اف (PDF) ، تعداد: 220 سوال با جواب    قسمتی از محتوای فایل جهت بررسی شما پیش از خرید در زیر نمایش داده شده است    در تهیه سوپ پیاز فرانسوی از پنیر به چه صورت استفاده می شود ؟ ( ت : 1 ( الف ـ پنیر را داخل سوپ می ریزیم و از روی حرارت بر می داریم . ب ـ پنیر را روی تکه های نان تست ریخته...

آموزش زبان
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.